CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024: locul unde vibrezi si te vei distra nebuneste!

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024: locul unde vibrezi si te vei distra nebuneste!

17.01.2024

 

14-15 IUNIE - PARCUL FAGET MIOVENI, ARGES


E timpul sa dai restart distractiei si sa te pregatesti pentru a doua intalnire epica la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! 

Doar imagineaza-ti... esti acolo, chiar acum! Ai lasat biroul si simti deja iarba sub talpi, vantul iti aduce racoarea padurii, prietenii iti pun in mana o bautura rece. Deja, nu mai esti un simplu observator. Muzica si ritmul ti-au patruns in corp, aerul cald de festival iti mangaie simturile, zgomotul motoarelor incinge atmosfera. Deschizi ochii si lumea e alta, iar luminile vibreaza dupa bataile inimii tale. Esti aici, nu doar intr-un spatiu, ci intr-un moment de energie pura. De ce sa mai astepti? Povestea e vie, palpabila si asteapta ca tu sa fii parte din ea!

 

Peste 45.000 DE INIMI AM VIBRAT LA PRIMA EDITIE


La prima editie, am fost peste 45.000 de inimi care am cantat si am vibrat la unison – O ne dam intalnire din nou, vii si tu? Adaugam ceva unic in povestea din acest an: CARLA’S DREAMS, PARAZITII, PUYA, ALTERNOSFERA, OSCAR, IDK - si sunt doar cateva nume mari! Artistii sunt gata sa transforme festivalul intr-un mix exploziv de stiluri si energie!

La ce sa te astepti? Show-uri de moto spectaculoase, expozitii cu cele mai tari ATV-uri, scutere care iti fac inima sa bata mai tare, drive test pentru cei mici, caci si ei vor sa se simta mari.

 

 

Parada moto va umple strazile de ecoul festivalului, iar traseele pregatite special  pentru impatimitii de ATV-uri, aventura si adrenalina, vor face ca Argesul sa rasune.

 

IA-TI ACUM BILETUL SPRE AVENTURA VERII!


Tu esti invitatul principal! Ia parte la un super show de stil si viteza in ritmul muzicii!
Hai sa construim impreuna un vibe incredibil de distractie si sa castigi si premiul surpriza al TOMBOLEI! Muzica, lumina si basi... totul intr-un cocktail exploziv de bucurie!

Biletele sunt deja in vanzare pe www.cfmotoday.ro! Prinde-le inainte sa dispara si pregateste-te sa te alaturi celei mai tari petreceri de la inceputul verii - la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! Te asteptam sa facem istorie impreuna pe 14 si 15 iunie!


CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024 va avea loc intre 14 - 15 iunie. Te asteptam in Parcul Faget din Mioveni, Arges pentru a lua parte la distractie!!

Te-ar putea interesa si:

Conducatorii auto romani cu permis categoria B vor avea posibilitatea sa conduca o noua categorie

In atentia Senatului a intrat de curand un proiect de act normativ care propune ca soferii romani cu permis de categoria B sa poata conduce si motociclete cu cilindree de maximum 125 cc. Este o schimbare majora in domeniul permiselor de conducere in ...

Citeste mai mult