2024 Kawasaki Z500 ABS

2024 Kawasaki Z500 ABS

28.03.2024

Toate privirile vor fi atintite asupra ta cand esti in saua noului supernaked Z500 ABS! 


Cu o caroserie distinctiva si un motor 451cc puternic, acest streetfighter cu stil agresiv este dedicat riderilor care nu se tem sa se faca remarcati. 

 

Caracteristici-cheie ale lui Kawasaki Z500 ABS 2024 

 

Motorul potent 451cc ofera suficienta putere in intreaga gama de turatii. Cu un output echilibrat de putere si o acceleratie puternica, combinatia motorului cu sasiul usor face din aceasta motocicleta Kawasaki un partener potrivit pentru o larga varietate de situatii de riding, inclusiv pentru pilotare de zi cu zi. 


Sasiul compact a fost proiectat pentru a fi pe cat de prietenos cu riderul posibil. Kawasaki Z500 ofera manevrabilitate precisa multumita sasiului gandit cu o greutate usoara si pentru o centralizare a masei ideala. Manevrarea usoara favorizeaza parcarea. 

Indiferent din ce unghi ati privi, este clara apartenenta lui Z500 la familia Ninja, datorita liniilor subtiri, curgatoare si a partii distinctive frontale. Modelul Kawasaki are look-ul de curse al unei motociclete de capacitate mare. Forma caroseriei se caracterizeaza prin unitatea cu riderul, facandu-l sa se simta una cu vehiculul. 

Saua are o inaltime de 785 mm, iar designul subtire atat al seii, cat si al partii din spate a motorului ofera riderilor o linie neobstructionata pentru ca picioarele lor sa atinga solul.

Triunghiul relaxat cu riderul acomodeaza o larga tipologie de piloti indiferent de talie si de situatia de riding, contribuind la caracterul prietenos cu riderul. Pozitia relativ dreapta si ghidonul lat favorizeaza un control activ si faciliteaza pilotarea dinamica, sportiva. 


Z500 are un cadru trellis similar ca design lui Ninja H2. Analiza de rigiditate dinamica avansata a Kawasaki a fost utilizata sa asigure rigiditate optima cu greutate usoara. Motorul este utilizat ca membru stresat. Designul cadrului contribuie semnificativ la greutatea redusa a motocicletei. 

Sasiul are un ampatament scurt stil supersport / design lung al bratului oscilant, completat de o setare optimizata care livreaza manevrabilitate naturala, usoara. Greutatea joasa a motocicletei contribuie, de asemenea, la manevrarea usoara in timpul parcarii. 

Atat instrumentarul LCD complet de pe modelul standard, cat si displayul TFT de pe modelele SE ofera conectivitate smartphone, permitand riderilor sa se conecteze cu vehiculele lor pentru a se bucura de notificari, caracteristici de comunitate etc. 

„Fata” lui Z500 se bazeaza pe o unitate frontala cu far triplu nou-proiectata. Kawasaki Z500 are un stil ascutit, agresiv si retine designul de volum mare caracteristic modelelor de serie Z pentru a crea un look agil, orientat catre strada. Caroseria sa musculara, atletica reflecta performanta sa in timp ce formeaza un design curgator care pare sa pluteasca deasupra motorului. La fel ca la alte modele din seria Z, elementele de design sugomi confera o silueta instant recogniscibila de Supernaked Kawasaki. 

Masurand Ø 310 mm (aceeasi marime de disc utilizata pe Z1000), discul semiflotant pe fata al lui Z500 ofera putere de stopare sigura. ABS-ul ofera un plus de siguranta la pilotare. 


Z500 este un luptator de strada ideal pentru riderii indrazneti care cauta un partener manevrabil si agil pentru naveta zilnica.

Te-ar putea interesa si:

Fantic acorda garantie pe viata pentru cadrele modelelor eMTB incepand de anul acesta

Calitatea a reprezentat dintotdeauna unul din pilonii brandului Fantic, alaturi de inovatie, design si performanta. Producatorul italian s-a straduit mereu sa imbunatateasca designul si asamblarea bicicletelor sale electrice montane, asigurand standa...

Citeste mai mult