Noile supernaked-uri Kawasaki 125cc

Noile supernaked-uri Kawasaki 125cc

23.10.2018

Producătorul japonez aduce pentru sezonul 2019 pe piața de supernaked-uri nu una, ci două noi motociclete 125cc. O dată cu dezvăluirea modelului de serie Z în cadrul Intermot Show de pe 2 octombrie, Kawasaki a încântat fanii și cu un model Ninja dedicat posesorilor de permis A1. 

 

Clienții au acum de luat o decizie importantă: Ninja 125 sau Z125? 

Conform rezultatelor culese în urma sondajelor pe care departamentul R&D al companiei le-a efectuat în Europa, design-ul și stilul sunt pe primul loc în agenda de priorități a potențialilor cumpărători, iar pe locul doi se plasează fiabilitatea și reputația brandului. La acest capitol, motocicletele 125cc stau excelent, întrucât ambele modele naked din gama de motociclete Kawasaki lasă o puternică impresie. 

Ninja 125 și Z125 au în comun motorul cu un singur cilindru, răcire cu lichid și asigură un cuplu fantastic și accelerație de top. O altă particularitate o constituie cadrul de tip trellis bazat pe aceeași tehnologie ca deja bine-cunoscuta Ninja H2. 

 

 

Tot conform sondajului, numărul riderilor mai tineri care caută mai degrabă o motocicletă decât un scuter se apropie de numărul piloților cu experiență care au declarat că un model 125cc asigură echilibrul perfect între putere, performanțe și dimensiuni fizice. 

 

Motocicleta Kawasaki Z125 2019 se evidențiază prin stilul inspirat de estetica japoneză Sugomi pentru care gama Z este atât de populară și îndrăgită. Având imensiunile L x W x H: 1,935 x 740 x 1,015 mm și șaua de înălțime redusă (815 mm), cel mai nou membru al familiei Z poate reprezenta un formidabil punct de pornire pentru cei care abia acum fac cunoștință cu segmentul de modele naked. 

Motocicleta de strada Z125 vine cu trei scheme cromatice: negru/alb, verde/negru, albastru/negru.

Scheme de culoare disponibile pentru Ninja 125 2019: Lime Green / Ebony / Metallic Graphite Gray; Metallic Flat Spark Black / Metallic Matte Fusion Silver si Candy Plasma Blue / Metallic Flat Spark Black  Candy Plasma Blue / Metallic Flat Spark Black.

Stilul Ninja și-a pus amprenta pe noul Ninja 125 care are o siluetă și schemă grafică inspirată de feedback-ul campionul de raliuri Superbike, Jonathan Rea, și de motocicleta cu care acesta a urcat de nenumărate ori pe podium, Ninja ZX-10RR. Înfățișarea și sentimentul de big bike (L x W x H: 1,935 x 685 x 1,075 mm) fac noul model să se încadreze perfect în familia Ninja.

La fel precum Z125,  Kawasaki Ninja 125 se bazează pe un motor cu cadru tubular trellis.

De asemenea, are o șa de înălțime redusă 785mm și un pachet de dotări standard complet astfel încât este pregătită pentru aventuri sportive pe orice traseu. 

 

 Atât Ninja 125, cât și Z125 fac o declarație puternică de stil și aduc dotări performante. 

 Care este modelul sport street pe care il preferati?

 

 

Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult