Motociclete custom la salonul NEC

Motociclete custom la salonul NEC

30.11.2008

In cadrul salonului NEC Bike Show 2008 din Marea Britanie au fost expuse multe motociclete custom dintre cele mai diverse, urmatoarele remarcandu-se in mod special.

Barons Street Scrambler
Barons Speed Shop a modificat motorul unui Triumph Tiger T110, marind capacitatea cilindrica la 750 cmc si schimband chiulasa, pentru a-l monta apoi pe un custom scrambler de exceptie.

Kawasaki KH 500 / H2
Construit de Stu Yates, modelul foloseste un cadru de Kawasaki KH 500 din 1976, o furca fata upside-down de Kawasaki ZXR 400 si o bascula de Yamaha FZR 400.

Bleedin Hell Blowin Shovelhead
Customizatorul Richard Chys a folosit piese din garajul propriu pentru a realiza aceasta motocicleta, echipata cu un motor Harley-Davidson Shovelhead de 1.340 cmc si care foloseste pe spate o roata provenita de la o masina Jaguar MkII.

TPE Honda Fireblade
Un custom alcatuit dintr-un motor de Fireblade 929, furca fata upside-down Ohlins pentru curse, bascula de Fireblade 954, fara filtru de aer si cu multe elemente din fibra de carbon.

Mint GSX 1100 EFE
Constructorii Mark Law si Mark Hamey au modificat pana la extrem un GSX 1100 din 1984, saua fiind realizata prin imbinarea a doua unitati provenite de la o Hayabusa si o MV Agusta F4.

Cafe Rouge
Larry Houghton este autorul acestui custom deosebit realizat dintr-un Norton Commando de 850 cmc din 1976, construind de la zero cadrul motocicletei si rezervorul de benzina transparent.

Sursa: motoflash.ro
Mihai Manoleasa

Foto ©: MCN

 

Te-ar putea interesa si:

KTM introduce noi scheme de culoare pentru gama Supersport 

Sezonul 2024 aduce noutati la nivelul lineup-ului de motociclete Supersport din familia KTM Motorcycles. Producatorul austriac a anuntat update-uri de culori si grafici pentru gama RC Supersport, inspirandu-se de la prototipurile mai vechi si din com...

Citeste mai mult