Moneasa Xtreme CrossCountry – etapa 3 din CNIR EnduroCross 2022

Moneasa Xtreme CrossCountry – etapa 3 din CNIR EnduroCross 2022

18.05.2022

Etapa a 3-a din Campionatul National de EnduroCross are loc la Moneasa unde Andrei Botoaca reuseste hat-trick-lul din acest sezon, el fiind la treia victorie consecutiva!
Din pacate la clasa PRO am avut doar doi piloti: Andrei Botoaca si Cojocaru Cristi (KTM EXC300).

Pilotul Master Bike Cluj, Caraba Florin Marius (HUSQVARNA), urca in cele din urma pe pe treapta cea mai inalta a podiumului, castigand la clasa Veteran. Traseul fiind unul foarte tehnic cu multa piatra si paraie nu prea a fost pe placul lui Gagyi Peter si a motocicletei sale, un GASGAS MC450 pregatit pentru motocross, dar in cele din urma, pilotul Master Bike Cluj ramane pe pozitie. Ghilinta Liviu Fanel completeaza podiumul urmat de Ghilinta Dan Marian, ambii piloti ai echipei Hard Enduro Arad. In top 5 urca Dragos Cristian.

Barbos Darius (Husqvarna) – Master Bike Cluj castiga detasat la clasa EXPERT, fiind urmat de Buboi Cosmin Florin – Black Ryders Sibiu. Sirul victoriilor se intrerupe pentru Conopan Daniel (GASGAS EC300), de data aceasta el multumindu-se doar cu pozitia a 3-a.
Cea mai numeroasa clasa cu 24 de participanti a fost clasa HOBBY unde Haita Deva pune stapanire pe primele 2 locuri ale podiumului prin David Ionut (KTM) si Grecu Sorin. Lela Stefan este mai incet cu aproximativ 3 minute fata de locul 1, ceea ce il claseaza pe 3. Ivan Casian Ionut si Hragos Laurentiu Alexandru (KTM EXC350F) intra in Top5.

Te-ar putea interesa si:

Noutatile gamei de scutere Piaggio 2023

Gama de scutere Piaggio 2023 aduce o serie de inovatii, culori si grafici deosebite. Noile modele cu trei roti MP3 300 HPE SPECIAL EDITION si MP3 400 HPE SPECIAL EDITION se disting prin schema de culoare eleganta Deep Black (negru). Lineup-ul iconic...

Citeste mai mult