FOX RACING, aniversare de 50 de ani

FOX RACING, aniversare de 50 de ani

05.01.2024

Liderul global pe segmentul de imbracaminte si echipamente motocross si MTB, Fox Racing, celebreaza a 50-a aniversare platind omagiu viziunilor Honor Yesterday, Conquer Today, Invent Tomorrow. Ideea va prinde viata pe parcursul lui 2024 onorand evenimente trecute, dar si prin realizarea de noi lansari de produse si weekend-uri de curse, alaturi de crearea de inovatii legate de performanta care vor defini viitorul echipamentelor de racing. 

Viziunea brandului (Honor, Conquer, Invent) este derivata din principiile stabilite de familia Fox in anii de inceput ai companiei si include un citat din fondatorul Geoff Fox: „Schimbarea este singura constanta”. Pentru sezonul 2024, schimbarea vine sub forma introducerii oficiale a unui logo nou ce marcheaza evolutia logo-ului emblematic Fox Head desenat in 1975. 
Vicepresedintele brandului, Chad Hilton, care a gestionat schimbarea in produsele Fox Racing si pe canalele digitale in 2023, afirma ca „in timp ce logo-ul a suferit mai multe modificari de-a lungul timpului, nu si-a pierdut niciodata insemnatatea - un mod de munca bazat pe valorile de familie, inovatie tehnica si pasiune”. 

Fox Racing a lansat la Anaheim 1 colectia in editie limitaa aniversara ce include noua casca V3 RS, cizme Instinct, ochelari Vue si echipamente de racing 360. Colectia se distinge atat printr-o paleta de culori gandite pentru evolutia designului si reminescente nostalgice, cat si printr-o grafica indrazneata. Online si in magazinele din tara, puteti descoperi o gama vasta de jachete Fox pentru off road, platose, genunchiere si cotiere, casti off road si casti MTB marca Fox, plus multe alte echipamente MX/enduro si pentru mountain biking.  

Dupa Anaheim 1, cand Supercross-ul revine in San Francisco, Fox sarbatoreste nasterea companiei cu o Colectie Grand Prix Cycles comemorativa. Gran Prix Cycles a fost un dealership din Santa Clara, California, de unde Geoff Fox a prins samanta unei idei - “Super Trick Shit”. Aceasta colectie exclusiva este inspirata de bluza originala Grand Prix Cycles si include hanorace, tricouri si sepci in numar limitat. 
In timp ce primele doua runde Supercross semnifica un reper monumental pentru brand, Fox Racing se concentreaza asupra introducerii de produse ale viitorului si pe inovatii din toate categoriile. 


Cu ocazia aniversarii a 50 de ani in 2024, Fox Racing a lansat pe piata o noua colectie de echipamente pentru iubitorii de enduro-cross si mountain biking.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024: locul unde vibrezi si te vei distra nebuneste!

 14-15 IUNIE - PARCUL FAGET MIOVENI, ARGESE timpul sa dai restart distractiei si sa te pregatesti pentru a doua intalnire epica la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024! Doar imagineaza-ti... esti acolo, chiar acum! Ai lasat biroul si simti deja iar...

Citeste mai mult