CFMOTO CFORCE 110 & EV110

CFMOTO CFORCE 110 & EV110

22.09.2022

CFMOTO pastreaza lucrurile simple pentru noua sa gama de ATV-uri pentru copii, incercand sa fie in top in termeni de valoare, performanta si caracteristici de siguranta. Doua modele sunt asteptate sa apara pe piata in curand: CFORCE 110 pe benzina, urmat de versiunea electrica CFORCE EV110.

CFORCE 110 si CFORCE EV110 reprezinta o modalitate excelenta pentru cei mai tineri piloti de a porni in fascinanta lume a off road-ului. Calatoria pe 4 roti trebuie sa fie nu doar distractiva, ci si sigura, iar cele doua ATV-uri CFMOTO pentru copii nu fac compromisuri.

CFORCE 110 ridica stacheta pe segmentul de mini-ATV si se distinge printr-un look sportiv, performanta puternica, franele pe discuri si un intreg portofoliu de featuri de siguranta, inclusiv o functie unica geofence.

Acest ATV 110cc are cursa suspensiei mai mare, frane hidraulice si un ecran 3.5 inci LCD. O aplicatie compatibila cu smartphone-ul le permite parintilor sa monitorizeze locatia si starea vehiculului, iar un perimetru de riding arbitrar poate fi stabilit pana la 400 metri. Cand limita este depasita, smartphone-ul da un semnal si viteza vehiculului este limitata.

Alte dotari de siguranta consta intr-o prindere magnetica, un limitator de viteza reglabil, lumina de frana cu LED si o lumina de zi cu LED.

Rezervorul lui CFORCE 110 are o capacitate de 6,4 litri. Vehiculul atinge o viteza maxima de 42 km/h, este propulsat de un motor monocilindric, SOHC, cu injectie de combustibil si dispune de pornire electrica.

Mai multe game de ATV-uri pentru copii sunt disponibile si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL

CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL se simte „acasa” pe teren accidentat, plin de obstacole, iar imbunatatirile pentru sezonul 2024 se reflecta prin cresterea performantei si un look modern, atractiv, cu doua optiuni de culoare (Magna Red, Tundra Grey). Ave...

Citeste mai mult