Max Biaggi, noul ambasador Aprilia

Max Biaggi, noul ambasador Aprilia

07.08.2018

Campionul mondial de 6 ori va reprezenta Aprilia in intentia de a colabora la promovarea acestui brand, a produselor si a traditiei sale de curse.

Max Biaggi va deveni ambasador global al Aprilia, o pozitie unde nu ii va fi greu sa se adapteze avand in vedere numeroasele capitole din istoria de raliuri de motociclism pe care le-au scris impreuna.

Multumita nenumaratelor victorii pe care le-a adus producatorului de motociclete din Noale, Max Biaggi este probabil riderul care a propulsat cel mai mult brandul italian in lume. Aprilia detine 54 de titluri mondiale si reprezinta unul dintre cei mai de succes producatori din istoria motociclismului viteza. Asadar, nu este de mirare ca Biaggi va fi ambasadorul ideal pentru a vorbi despre ADN-ul sportiv al Aprilia.

 

 

„Destinul meu se intrepatrunde din nou cu cel al Aprilia. Ca entuziast, am apreciat progresul proiectului MotoGP care reflecta un potential deosebit. Sunt mandru si increzator ca voi putea sa ajut prin experienta mea acest brand italian in continua crestere”.

Pilotul profesionist Max Biaggi a debutat in campionatul mondial la clasa 250 cu Aprilia in 1991. Primul titlu in clasa 250 l-a obtinut in 1994, apoi in 1995 si 1996 reusind ceea ce se numeste un „hat trick” de exceptie. Drumurile sale s-au separat de Aprilia din 1997 pana in 2009 cand Biaggi a urcat la bordul modelului de motocicleta Aprilia RSV4, producatorul revenind in Campionatul Mondial de Superbike. Biaggio a obtinut o dubla victorie pentru echipa de fabrica Aprilia in runda a doua de la Qatar; palmaresul sau include si o dubla victorie pe circuitul echipei de acasa, la Monza in 2011, urmata de o alta dubla victorie in Statele Unite, succes care i-a oferit locul 1 in campionat (dupa ce Leon Haslam nu a putut incheia cursa).

 

 

In 2010, Max Biaggi a devenit primul campion mondial de Superbike din Italia si din intreaga istorie a Aprilia. Anul urmator, riderul italian a incheiat sezonul pe locul trei - desi rezultatele il plasau printre pretendentii la titlu, el a ratat raliurile de la Imola si de la Magny Cours din cauza fracturii la piciorul stang de pe circuitul german. „Mad Max” a obtinut titlul alaturi de Aprilia Racing in sezonul 2012 la diferenta de doar jumatate de punct de Tom Sykes, dupa care s-a retras din cursele de motociclism si a revenit dupa o perioada de trei ani sa concureze ca wildcard pentru aceeasi Aprilia.

Aprilia detine titluri si in campionatul de Supermoto, in ambele clase (S1 si S2).

ATVROM va aduce in atentie cele mai noi motociclete Aprilia intr-o gama diversificata ce include modele sport-street, supersport, super moto, hard enduro etc. si unde veti descoperi atat modele entry-level destinate incepatorilor, cat si versiuni puternice care se preteaza veteranilor ca de pilda Aprilia RSV4 RF - cea mai puternica motocicleta supersport 1000cc apartinand brandului si care exceleaza potrivit criticilor in materie de stil si performanta.

 

 

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 800MT Sport: putere si raspuns prompt

Brandul chinez, CFMOTO, isi cimenteaza pozitia pe piata de motociclete, iar modelul adventure touring 800MT demonstreaza cat de competitiv a devenit. Finisajele si dotarile sunt la egalitate, daca nu chiar mai bune, decat cele de la producatorii mai ...

Citeste mai mult