Lynx Commander, maestrul versatilitatii pe trasee cu zapada

Lynx Commander, maestrul versatilitatii pe trasee cu zapada

08.12.2022

BRP Lynx, cele mai bine vandute snowmobile in Europa, ofera performanta la pilotarea pe zapada in orice conditii. Gama COMMANDER include snowmobile crossover avansate din punct de vedere tehnic, ce asigura confort fara compromisul manevrabilitatii. Alaturi de Lynx Commander, va puteti pregati de aventura pe trasee montane, iar caracterul sau versatil va permite sa realizati si sarcini dincolo de sfera recreatiei, atunci cand aveti nevoie de o unealta pentru transportat diverse incarcaturi.

Modelele de snowmobile din seria Commander 2023 sunt competitive la pilotarea prin zapada adanca, fiind concepute pentru experienta arctica, astfel incat detin echipamente complete pentru a cuceri necunoscutul. Manevrabilitatea usoara este furnizata de designul Radien-X care garanteaza ergonomie excelenta, protectie superioara la vant si suficient spatiu destinat depozitarii de bunuri. Un partener practic si confortabil.

 

Cadrul Radien-X contribuie la structura robusta a acestui snowmobil BRP Lynx si ajuta la optimizarea distributiei greutatii.

Tehnologie de top la nivel de motorizare. Sunt disponibile patru optiuni Rotax. Fiecare ofera putere maxima si cea mai buna economie in clasa. Riderii pot alege intre motoarele: Rotax 600R E-TEC pe injectie directa si Rotax 900 ACE, 900 ACE Turbo si 900 ACE Turbo R in 4 timpi. Schimbarea vitezelor se face fara efort, multumita echiparii cu o cutie practica 2F / N / R (doua viteze inainte, neutru si marsarier). Viteza joasa faciliteaza transportul si ridingul pe teren dificil.

Suspensia EasyRide se ajusteaza usor fara unelte. Mecanismul de reglare ajuta la realizarea setarii perfecte pentru suspensia spate EasyRide pentru o varietate de utilizari. De exemplu, la pilotarea solo sau la remorcare, la pilotarea alaturi de un pasager sau pentru transportul unei incarcaturi mai grele.

Tractiune si stabilitate. Suspensia spate EasyRide-A ofera performanta de neoprit. Mecanismul unic de extensie pe spate permite o tractiune excelenta, in timp ce senila lata de 500 mm furnizeaza stabilitate.

Solutii cargo. Rack-ul heavy duty si punctele de accesorizare Multi-LinQ asigura capacitate cargo crescuta pentru snowmobilele Lynx Commander. Saua modulara faciliteaza o pilotare dinamica. Partea mai ingusta frontala a seii a fost special gandita pentru riding activ. Saua detasabila pentru pasager vine standard pe Commander Limited, Grand Tourer si GL 5900 si este disponibila ca accesoriu pentru celelalte modele ale gamei.

Sistem de racire eficient. Operare fiabila. Radiator de aer cu ventilator pentru a mentine motorul la temperatura optima la pilotarea cu viteza mica si in conditii variate de zapada.

Pachetul lui Commander STD include optiunile de motoare: Rotax 600R E-TEC, 900 ACE si 900 ACE Turbo, suspensie spate EasyRide, amortizoare HPG 36. Multumita sasiului Radien-X, Lynx Commander este mai agil si mai puternic, iar caracteristicile de pilotare sportiva se imbina cu capacitatile de incarcare si solutiile cargo versatile.

Commander LTD. Varianta Limited se distinge prin dotarea cu saua modulara 1+1. Optiuni de motorizare: Rotax 900 ACE si 900 ACE Turbo. Acest snowmobil este echipat cu cutie cargo 70 litri LinQ, lopata si display digital lat de 7.2 inci.

Commander GLX. Modelul aniversar GLX 5900 marcheaza a 40-a aniversare a bunicului snowmobilelor moderne cu senila lata. Motorul 180 cai putere Rotax 900 ACE Turbo R, amortizoarele de inalta calitate KYB 36 CR KASHIMA / 46 KASHIMA si echipamentele de lux sunt caracteristicile pe care le merita un simbol al istoriei Lynx.

Commander GT. Snowmobilul Commander Grand Tourer se remarca prin featuri de lux combinate cu ergonomie adusa la rang de arta si performanta. Suspensia EasyRide cu amortizor de inalta calitate KYB KASHIMA 46 permite o capacitate de incarcare masiva.

 

Gama de snowmobile BRP LYNX este disponibila si pe ATVRom Bucovina

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO 450SR, un entry-level bike competitiv

SR-C21 de la CFMOTO este mai mult de un concept. Cu lansarea lui 450SR, brandul chinez se raportează la nevoile riderilor entry-level și ale celor avansați care au cerințe de performanță mai mari. CFMOTO 450SR (Sport Racing) este alimentat de u...

Citeste mai mult