Editia speciala Gas Gas Six Days, confirmata

Editia speciala Gas Gas Six Days, confirmata

01.09.2017

Marca enduro de renume mondial GasGas lansează noul EC 300 Six Days France. O ediție specială strict limitată a modelului de mare succes recent lansat EC 300 2018 - Euro 4, pentru a sărbători cel mai prestigios eveniment internațional enduro, International Six Days Enduro France (ISDE).

EC 300 Six Days France 

Brive-la-Gaillarde, în inima regiunii Correze din Franța, va găzdui evenimentul cunoscut sub numele de "Jocurile Olimpice de Enduro" din 28 august până în 2 septembrie. ISDE 2017 este astfel o ocazie specială pe care Gas Gas a decis să o marcheze cu acest model exclusivist, ediție strict limitată, cu o schemă specială de culori.

Această ediție specială rezervată celor mai pasionați dintre pilotii și colecționarii de motociclete enduro, ofera plăcerea de a deține un model cu adevărat exclusivist, cu grafică nouă, care include o caroserie noua din plastic, îngloband roșu, alb și albastru, ca referire la Franța, tara care găzduiește ISDE 2017. În afara Spaniei și Franței, Australia va fi singura țară care va primi această ediție specială.

Te-ar putea interesa si:

Kevin Benavides si KTM castiga Raliul Dakar 2023

Kevin Benavides, riderul echipei Red Bull KTM Factory Racing, a castigat Raliul Dakar 2023! Coechipierul sau, Toby Price, s-a clasat al doilea, la doar 44 secunde diferenta. Rezultatul marcheaza a 19-a victorie pentru KTM la acest rally-raid legendar...

Citeste mai mult