2024 Can-Am Traxter XT HD9

2024 Can-Am Traxter XT HD9

30.01.2024

2024 Can-Am Traxter XT HD9 - un aliat pe care te poti baza pentru sarcini utilitare in medii off road greu de accesat 

 

Side-by-side-urile din gama Can-Am Traxter sunt recunoscute pentru capacitatile lor extraordinare indeosebi in plan utilitar. Modelul XT nu face exceptie si promite sa fie un partener de incredere pe teren accidentat, variabil. Pentru sezonul 2024, Can-Am Traxter XT HD9 preia caracteristicile de top ale variantei DPS si aduce in plus troliu 2041 kg, acoperis complet dur si bumper frontal XT. Protectia exterioara completa si troliul instalat din fabrica, plus accesoriile la alegere reprezinta un avantaj. 

 

Traxter XT cu optiunea de motor Rotax HD9 V-twin 976 cc dezvolta 65 cai putere, suficient pentru a va ajuta cu diverse sarcini de munca. In termeni de motorizare, pachetul este completat de control inteligent al acceleratiei iTC cu injectie electronica EFI, cutie automata PRO-TORQ CVT cu raspuns rapid QRS, flux de aer inalt si protectie electronica pentru curea. De asemenea, riderul dispune de tractiune selectabila 2WD/4WD cu diferential frontal autoblocabil Visco-Lok. Sunt disponibile mai multe sisteme de asistenta: control electronic la coborarea in panta si modurile ECO/ECO Off/Work, precum si DPS. 

 

La nivel de sasiu, Can-Am Traxter XT HD9 vine echipat cu suspensie fata cu brat dublu arcuit tip A, cursa 279mm si suspensie spate brat arcuit TTA cu bascula, cursa 279mm, plus amortizoare fata si spate twin-tube pe gaz. 

Puterea de stopare superioara este asigurata de franele pe discuri hidraulice 220mm. 

Side-by-side-ul Bombardier de fata este inzestrat cu jante 14 inch din aluminiu si anvelope XPS Trail King. 

Caracterul utilitar al lui Traxter XT este subliniat prin dotarea cu cabina profilata, aprobata ROPS, capacitatea cargo ridicata, bena basculanta, capacitate de remorcare 1194 kg, capacitate de incarcare 690 kg si capacitate de stocare totala de 61,9 litri. Vehiculul ofera capacitate de transport de 3 persoane. 


Acest SxS Can-Am ofera un interior confortabil, fiind dotat cu bancheta VERSA-PRO. Scaunul pilotului este ajustabil, iar scaunul pasagerului este de tip flip-up (poate fi rabatat). Un alt beneficiu il reprezinta echiparea acestui vehicul 4x4 de teren cu scut complet HMWPE. 

 

Alte caracteristici: display digital 4.5 inch, magnetou 650W, port USB, priza DC (10 A), ghidon ajustabil, carlig remorcare 2 inch, sistem de iluminare pe fata 140 W si stopuri LED. 

 


Can-Am Traxter XT HD9 livreaza maximum 65 cai putere si este un SxS performant, cu un pronuntat caracter utilitar.

Te-ar putea interesa si:

CCR permite posesorilor de permise categoria B sa conduca motociclete de 125 cc

DECIZIE ASTEPTATA extrem de asteptata. Astazi, Curtea Constitutionala a Romaniei a decis permiterea posesorilor de permise categoria B sa conduca anumite tipuri de motociclete, cu transmisie automata, cu cilindree maxima de 125CC si putere maxima de ...

Citeste mai mult