2021 Kawasaki Versys-X 300

2021 Kawasaki Versys-X 300

04.12.2020

Pentru naveta zilnica sau touring, Versys-X 300 este un partener care nu dezamageste, beneficiind de atribute tehnice inalte si dotari complete. Motorul in 2 cilindri, 296 cc derivat de la modelele Ninja si suspensia de cursa lunga sunt doua din atuurile acestei motociclete Kawasaki.

Kawasaki Versys X-300 beneficiaza de o suita de tehnologii avansate: ambreiaj Assist & Slipper, indicator de pilotare economic, ABS si sistem Ergo-Fit. Echiparea cu sistem Ergo-Fit transforma modelul de fata intr-o alegere perfecta pentru rideri de talii diferite.

Motorul in 4 timpi pe racire cu lichid vine cuplat la o cutie cu 6 viteze. Suspensia fata cu furca telescopica (cursa 130 mm) si suspensia spate cu brat oscilant Uni-Trak (cursa 148 mm) in combinatie cu franele pe disc puternice si ABS contribuie la o manevrabilitate usoara. Alte caracteristici: parbriz, sa de inaltime 815 mm, rezervor de capacitate 17 litri, pornire electrica, garda la sol 180 mm, schema de culoare Metallic Graphite Gray/Metallic Spark Black. Permite personalizarea cu o gama variata de accesorii, in functie de necesitatile riderului. Nu in ultimul rand, aceasta motocicleta entry-level poate fi condusa cu permis categoria A2.

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM X-BOW GT-XR

X-BOW GT-XR este special conceput pentru cei care vor sa experimenteze adrenalina unei masini de curse. Acest sportscar de ultima ora este un vehicul legal de strada si furnizeaza o dinamica neimblanzita, se distinge printr-un design radical si aduce...

Citeste mai mult