Indian Roadmaster Elite, un look unic pentru un model performant

Indian Roadmaster Elite, un look unic pentru un model performant

26.02.2018

Personalitate, distinctie si dotari performante – aceasta este definitia modelului Indian Roadmaster Elite 2018, motocicleta touring din gama de lux a Indian.

Cel mai vechi brand american de motociclete a lansat pentru 2018 un lineup sofisticat din punct de vedere al tehnologiilor implementate. Referindu-ne doar la Indian Roadmaster Elite, putem spune ca se bucura de o motorizare puternica – se bazeaza pe motorul Thunder Stroke 111 de 1811 cc, avand cuplu maxim de 161 Nm la doar 3000 rpm; modelul este prevazut cu o furca telescopica de 119 mm, dispune de frane cu discuri flotante de 300 mm, ceea ce ne transmite ca nu exageram cu nimic daca o comparam cu o bestie mecanizata.

Indian Roadmaster Elite, un look unic pentru un model performant - motociclete

Motocicleta Roadmaster Elite se distinge de alte modele de aventura incadrate in gama de lux prin estetica aparte.  Mai precis, peste 20  de straturi de vopsea au fost aplicate manual pe fiecare piesa de caroserie, amanuntul care completeaza design-ul si confera un stil elegant constand in aplicarea foitelor de aur. Imaginati-va ca pentru a realiza fiecare caroserie a durat cateva zeci de ore de munca.

 

Aceasta motocicleta dispune de o abundenta de accesorii, printre care merita sa amintim sistemele de informare si audio de 300 w, suficient cat sa creezi atmosfera atunci cand vrei sa te distrezi.

Modelul Roadmaster Elite este disponibil si pentru piata europeana, motocicleta putand fi comandata la magazinul firmei ATVROM din Bucuresti, dealer autorizat Indian in Romania.

 Indian Roadmaster Elite, un look unic pentru un model performant - motociclete

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM X-BOW GT-XR

X-BOW GT-XR este special conceput pentru cei care vor sa experimenteze adrenalina unei masini de curse. Acest sportscar de ultima ora este un vehicul legal de strada si furnizeaza o dinamica neimblanzita, se distinge printr-un design radical si aduce...

Citeste mai mult