Hard Enduro Craiova si Free Bike Team organizeaza in acest weekend OLTENIAX – Cupa Craiovei!

Hard Enduro Craiova si Free Bike Team organizeaza in acest weekend OLTENIAX – Cupa Craiovei!

06.04.2022

Hard Enduro Craiova si Free Bike Team organizeaza in acest weekend OLTENIAX – Cupa Craiovei!

Peste 100 de piloti de motociclete din toate colturile tarii sunt pregatiti de start, printre care si multiplul campion national, Andrei „Giubi” Botoaca!

Tot la clasa PRO avem si o revenire dupa o lunga perioada de pauza din competitiile de Hard Enduro. Este vorba despre pilotul Adrenaline Motorsport, Alec Dumitrescu, dornic de o noua victorie!

Proaspat incalzit de la HECS 2022, Raul Patrau are si el un cuvant de spus la clasa PRO alaturi de Alexandru Baleanu, Ovidiu Nistor si de multi alti rideri prezenti.

Am stat de vorba cu Cioc George Emilian – Bobita, cum toata lumea il cunoaste in lumea sportului cu roti cramponate, despre traseul de anul acesta.

„Prologul de sambata are loc la OLTENIA RACING PARK si o sa fie exclusiv pe si in nisip! Nisipul este un element nou pentru multi dintre rideri, deci cu siguranta o sa ii puna la mare incercare, iar ca sa ridicam gradul de spectaculozitate, fiecare clasa o sa aibă o finala cu cei mai buni 5 rideri! Pentru cursa de duminica din Padurea Bucovat, alaturi de Free Bike Team, am pregatit un traseu specific fiecarei clase, hard - exact atat cat trebuie! Clasa PRO o sa aiba 3 sectiuni dedicate fata de traseul comun, iar pentru clasa HOBBY am hotarat sa introducem cateva sectiuni unde se va putea face o departajare intre piloti”.


PERIOADA SI LOCATIE
09-10 Aprilie Bals, jud. Olt si Craiova, jud. Dolj;
09 Aprilie – Prolog OLTENIA RACING PARK – (prolog)
10 Aprilie – Pizzeria Merci Ivona Italian- sat Palilula / Craiova (parc rece) - Padurea Bucovat/ Craiova (cursa)


CUM AJUNG LA LOCATII
Sambata - secretariat/ inscrieri/ prolog va fi la Oltenia Racing Park
https://goo.gl/maps/ghCQSX5u8jypn7C86 

Sambata orele 17.00 – duminica 09.00 – parc rece
https://goo.gl/maps/JB1j28vWWvuKNVA96 

CONTACT
- ENE STEFAN 0745798927 - organizare generala (dupa ora 17.00, zilnic)
- BOBITZA 0754 033 534 - detalii traseu (zilnic)

Te-ar putea interesa si:

2023 CFMOTO CFORCE 600, un aliat offroad performant in clasa 600cc

ATV-ul CFORCE 600 din familia CFMOTO se distinge prin caracterul versatil, stylingul modern si echiparea cu un sasiu solid. Acest model midsize este disponibil cu un loc si cu doua locuri.Merita sa amintim urmatoarele trasaturi cheie:  motorizare...

Citeste mai mult