Lineup-ul motociclete trial Gasgas 2021

Lineup-ul motociclete trial Gasgas 2021

02.08.2021

Lineup-ul de motociclete TRIAL aș producatorului GASGAS ofera atat modele entry-level pentru cei care sunt incepatori, cat si modele puternice destinate veteranilor sportului. Toti pasionatii de intreceri si adrenalina cu dirtbike-uri au ocazia sa gaseasca un partener de trial de incredere in lineup-ul de motociclete Gasgas al sezonului curent.

  • GASGAS TXT RACING 125 - alegerea perfecta pentru cei care vor sa deprinda aptitudini de riding. O motocicleta trial in 2 timpi, de capacitate 125cc, manevrabila si cu o constructie usoara.
  • GASGAS TXT RACING 250 - ofera echilibrul perfect intre cuplul motorului in 2 timpi si manevrabilitatea facila. Potrivita pentru sectiuni de teren tehnice, aceasta motocicleta Gasgas se bazeaza pe ambreiaj si frane hidraulice Braktec si dispune de suspensii de top pe segmentul sau.
  • GASGAS TXT RACING 280 - combinatia ideala de putere, greutate si manevrabilitate.
  • GASGAS TXT RACING 300 - impinge limitele pentru a reusi sa cucereasca victoria dupa cele mai grele urcusuri si provocari. In plus, asigura consturi reduse. Performanta off road serioasa pentru cei care vor rezultate.
  • GASGAS TXT GP 125 este destinata riderilor la inceput de drum si detine o colectie de componente de top si upgrade-uri.
  • GASGAS TXT GP 250 este o motocicleta 250cc in 2 timpi care nu te va abandona la greu, chiar si atunci cand te aventurezi pe terenuri tehnice.
  • GASGAS TXT GP 280 se remarca prin manevrabilitatea usoara, puterea crescuta si super agilitate.
  • GASGAS TXT GP 300 poate fi considerat varful de lance al gamei trial, datorita puterii si manevrabilitati de top pe acest segment.

Te-ar putea interesa si:

2023 CFMOTO UFORCE 1000XL

CFMOTO UFORCE 1000 XL este un side-by-side utilitar cu 6 locuri, bazat pe modelul UForce 1000 si aduce o experienta optimizata pentru utilizator.Construit pe platforma puternica preluata de la varianta standard, acest SxS CFMOTO permite o performan...

Citeste mai mult