Gama de mansoane Pro-Series pentru ATV-uri

Gama de mansoane Pro-Series pentru ATV-uri

12.09.2014

Streamline este o companie bine cunoscuta pentru produsele inovatoare de calitate superioara, iar Pro Lock Series Grips nu fac exceptie.

Mansoanele prezinta un design half waffle si sunt din compus sintetic de cauciuc care ofera combinatia optima pentru rezistenta si aderenta si absorb foarte bine socul. Astfel mansoanele Pro Lock reusesc sa satisfaca orice conditii de drum si fiecare stil individual de pilotaj.

Aceste mansoane pentru ATV ofera o prindere mult mai ferma si mai comoda decat mansoanele stoc si sunt gandite sa reziste la rupturi sau abraziune. Prezinta un compus dublu la care se foloseste o tehnologie noua pentru a obtine mansoane confortabile. Stilul half waffle ofera tractiune si mai mult reduce si aparitia bataturilor sau a ranilor.

Sistemul de inchidere Pro-Lock 'Slip Free' este fabricat din aluminiu 6061 foarte rezistent si este disponibil in 3 culori: rosu, albastru si negru. Sistemul Pro-Lock va asigura ca mansoanele vor fi fixate de ghidon, compusul moale reduce vibratiile si previne obosirea bratului, iar capetele sunt etansate cu un design deosebit pentru a tine praful la exterior.

Produsele Streamline au fost folosite de piloti profesionisti inca de la inceput, iar aceste mansoane au fost si ele testate in competitii.Daca doriti si dvs.un set de mansoane Pro-Lock Series, il puteti achizitiona din magazinul nostru.



ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult