Husqvarna Motorcycles a prezentat noul supermoto FS 450

Husqvarna Motorcycles a prezentat noul supermoto FS 450

22.08.2022

Reproiectat in cele mai mici detalii si echipat cu un nou sasiu si motor, modelul supermoto Husqvarna FS 450 2023 livreaza performanta greu de egalat pe circuit.

FS 450 de la Husqvarna Motorcycles continua mostenirea de supermoto premium ideal pentru racing. Proiectat si dezvoltat pentru a oferi performanta supermoto incredibila, FS 450 este construit cu cea mai recenta tehnologie si componente axate pe competitie. Cu o caroserie noua si ergonomie imbunatatita, FS 450 aduce, in plus, o grafica indrazneata pentru un look distinctiv.

2023 Husqvarna FS 450 se bazeaza pe un motor 450cc SOHC 4 timpi nou, iar caracteristicile de performanta pot fi fin tunate utilizand comutatorul updatat pentru selectarea hartii montat pe ghidonul ProTaper. Acest dispozitiv sofisticat permite personalizarea completa a vehiculului, intrucat controleaza activarea controlului tractiunii, launch control si a noului Quickshifter ce asigura trecerea intr-o treapta superioara fara probleme.

Cadrul nou hidroformat imbunatateste feedback-ul catre rider si beneficiaza de un subcadru din aluminiu consolidat cu poliamida. Joaca un rol vital in cresterea manevrabilitatii si a confortului. Impreuna cu suspensia de ultima ora WP si motorul repozitionat pentru a imbunatati centralizarea masei, FS 450 livreaza o experienta exceptionala pe circuit.

Asamblat cu maiestrie si hardware de calitate cu specific supermoto, FS 450 ramane cel mai puternic, manevrabil si complet vehicul supermoto de pe piata.

Featuri cheie de ordin tehnic pentru Husqvarna FS 450 2023:

  • dispune de caroserie complet noua cu ergonomie special gandita pentru miscare fara probleme pe vehicul
  • cadrul nou hidroformat imbunatateste comportamentul anti-alunecare (anti-squat)
  • noul motor SOHCC ofera performanta de top si greutate redusa
  • noul senzor Quickshift asigura trecerea usoara si rapida in urmatoarea treapta de viteza
  • sistem de ambreiaj hidraulic Brembo de performanta inalta
  • subcadrul nou cu constructie din aluminiu-poliamida asigura ridigitate atent calculata si durabilitate extinsa
  • noile furci fata WP XACT 48 mm cu tehnologie AER ofera amortizare mai progresiva
  • amortizorul spate WP XACT are un design nou cu piston principal optimizat CFD si ajustare fara unelte
  • comutatorul de harta multifunctional nou serveste pentru activarea Quickshifter, launch control si pentru controlul tractiunii
  • ghidon de calitate premium ProTaper
  • pornire electrica asigurata de bateria usoara Li-Ion 2.0 Ah.

Pentru a personaliza si mai mult motocicleta FS 450, este disponibila o selectie speciala de Accesorii Tehnice de inalta calitate. Fiecare componenta este destinata sa imbunatateasca performanta on-track, sa reduca greutatea sau sa adauge un plus de longevitate acestui vehicul supermoto incredibil. Pentru siguranta crescuta si performanta fara restrictii, o colectie premium de Echipamente Functionale cu specific supermoto combina caracteristicile tehnice inovatoare, aducand confort imbunatatit, protectie si un stil unic.

Gama de motociclete Husqvarna este disponibila si pe ATVRom Pitesti

Te-ar putea interesa si:

2025 KTM 250 SX-F ADAMO EDITION celebreaza un campion

Pentru a celebra succesul lui Andrea Adamo in Campionatul Mondial MX2 2023, KTM dezvaluie modelul KTM 250 SX-F ADAMO EDITION. Dupa o evolutie superba in lupta pentru titlu cu patru victorii moto si 19 podiumuri, KTM sarbatoreste prin aplicarea unor a...

Citeste mai mult