Back to old version
CFMOTO se extinde tot mai mult la nivel global

CFMOTO se extinde tot mai mult la nivel global

06.01.2022

Primul ATV CFMOTO a iesit de pe linia de asamblare a fabricii CFMOTO Thailanda GPX, la 1 decembrie anul trecut. Un moment istoric important pentru compania chineza producatoare de vehicule 4 x 4 de teren, la care au luat parte presedintele uzinei GPX, Tenggui Li, alaturi de actionarul Zhiyong Li, vice-presedintele CFMOTO, Guochun Yang, precum si directorul uzinei, Anan si numerosi alti invitati. Ceremonia a marcat lansarea in productie si pe piata a primelor ATV-uri CFMOTO construite in fabrica GPX.

La ceremonie, Guochun Yang, vice-presedintele CFMOTO si Anan, directorul fabricii GPX au tinut cate un discurs. Domnul Yang a declarat: „Iesirea de pe linia de asamblare a vehiculelor ATV CFMOTO la fabrica GPX indica un pas solid al companiei CFMOTO spre globalizare. Un start excelent care indica faptul ca cooperarea intre CFMOTO si GPX va fi mai eficienta si va avea mai mult succes in viitor. De la proiectul de constructie al fabricii in urma cu trei luni, am intampinat diverse obstacole. Insa, prin eforturile tuturor angajatilor CFMOTO, am reusit sa obtinem o victorie deosebita. Am lucrat cu totii pentru a atinge un scop comun si suntem siguri ca impreuna putem avea o viitoare calatorie de succes”.

„Dupa 10 zile de instalare a echipamentelor si a liniei de asamblare pentru productie, pot spune ca nu a fost usor. Am reusit, in final, datorita muncii asidue. Astazi este doar inceputul, in urmatoarele 10, 20 de zile sau peste o luna vom incepe, oficial, sa simtim tensiunea. Le multumesc tehnicienilor CFMOTO pentru ghidarea meticuloasa si sprijinul pentru a asigura calitatea produselor si pentru a intalni cerintele clientilor”, a declarat directorul uzinei GPX, Anan.

CFMOTO a facut inca un pas semnificativ pe piata mondiala. Colegii CFMOTO din Thailanda au pus in parctica valorile companiei: determinare, progres si mai multa distractie. Acest lucru este o incurajare pentru viitoare povesti de succes la nivel global.

Gama de ATV-uri CFMoto este disponibila si pe ATVRom Timisoara

Te-ar putea interesa si:

GASGAS a reinnoit parteneriatul de succes cu TRIALGP pentru sezonul 2023

Competitiile de Trail sunt foarte importante pentru brandul spaniol! De aici a inceput evolutia pe scena offroad, GASGAS fiind in prezent producatorul oficial TrialGP si oferind suport pentru al doilea sezon. Impreuna cu noii rideri, Jaime Busto si S...

Citeste mai mult