Back to old version
'Etanseaza' bena cu plasa de siguranta

'Etanseaza' bena cu plasa de siguranta

07.11.2011

Siguranta, siguranta...de trei ori siguranta. Acesta este un aspect urmarit de toti cei care piloteaza vehicule sau care vor sa le transporte din punctul A in punctul B. Daca esti pasionat de motocross, enduro si vrei sa te plimbi la sfarsit de saptamana, pe coclauri ai doua variante: ori scoti motocicleta si pe asfalt sau o transporti pe platforma (cu remorca). Si in cel de-al doilea caz ai nevoie de un plus de siguranta.

Dupa ce ai urcat motocicleta pe platforma, trebuie sa te asiguri ca este sustinuta perfect. Aici intervine un accesoriu interesant, plasa de prindere, care poate fi folosita pentru a a „inchide” perfect bena. Confectionata din material rezistent, nylon, cu insertii de cauciuc, plasa este compatibila cu multe modele de bene, permitand „etansarea” si transportul in siguranta a oricarei motociclete... Potrivit btosports.com, acest accesoriu costa aproape 60 de dolari.


Te-ar putea interesa si:

BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

BRP Inc. ofera cea mai completa gama de snowmobile de top pe toate segmentele, introducand lineup-urile Ski-Doo si Lynx pentru sezonul 2025. Fie ca este vorba despre capacitati si incredere pe traseu, prin zapada inalta, fie despre plimbari sau ambel...

Citeste mai mult