Ducati Stradaperta - fotografie spion

Ducati Stradaperta - fotografie spion

08.01.2009

Ducati Stradaperta, inlocuitorul modelului Multistrada, a fost fotografiat pentru prima oara in timpul unei sesiuni de teste desfasurate in Italia.

Noua motocicleta se afla intr-un stadiu avansat de dezvoltare, dealerii autorizati avand deja ocazia sa cunoasca proaspatul model, ce va inlocui pe piata Multistrada 1100 incepand de anul viitor.

Din fotografie se pot observa inclinatiile stradale ale motocicletei, cu anvelope sport late si o bascula monobrat groasa din aluminiu similara celei de pe modelul 1098.

Surse din interiorul companiei italiene au confirmat ca motocicleta are de asemenea motorul de 1099 cmc de pe Ducati 1098, si dispune de sistemul Ducati DTC de control al tractiunii introdus prima data pe modelul Streetfighter.

Noua motocicleta va fi prezentata oficial anul acesta in cadrul salonului moto EICMA din Milano, ce va avea loc in luna noiembrie, si va fi disponibila pe piata din 2010.

Sursa: Mihai Manoleasa www.motoflash.ro
Foto ©: Motociclismo Spania

Te-ar putea interesa si:

2025 KTM 250 SX-F ADAMO EDITION celebreaza un campion

Pentru a celebra succesul lui Andrea Adamo in Campionatul Mondial MX2 2023, KTM dezvaluie modelul KTM 250 SX-F ADAMO EDITION. Dupa o evolutie superba in lupta pentru titlu cu patru victorii moto si 19 podiumuri, KTM sarbatoreste prin aplicarea unor a...

Citeste mai mult