Dougie Lampkin, cel mai tare din parcare

Dougie Lampkin, cel mai tare din parcare

24.12.2010

Dougie Lampkin este o legenda a competiilor cu motociclete de tip Trial, iar de aceasta data a revenit intr-un clip Nissan pentru a se distra. Asa cum i-a obisnuit pe toti cei care l-au admirat in perioada 1997-2003, cand a castigat o multime de campionate mondiale, acum apare la fel, ca un adevarat ambasador al curselor Trial.

„Este o adevarata placere sa fiu iar in actiune, sa fac ceea ce-mi place, sa nu mai fiu atat de presat si totusi sa fiu cel mai bun chiar si dupa atatia ani. Asa cum reiese si din clip, de aceasta data ma distrez mai mult si cred ca evenimente de acest gen promoveaza extrem de bine Trial-ul ca sport. Acum exista o multime de alte sporturi extreme atragatoare pentru oameni, iar eu incerc sa fac Trial-ul sa devina una dintre aceste atractii”, precizeaza pilotul citat de motorcyclenews.com. Pe langa promovarea curselor Trial, Dougie mai are o ambitie pentru 2011: sa participe la unul dintre cele mai extreme competitii enduro, Erzberg Rodeo in Austria care se va incepe pe 23 iunie.

Te-ar putea interesa si:

EDITIE SPECIALA: VESPA 140 DE ANI DE PIAGGIO 

Vespa celebreaza aniversarea Piaggio de 140 de ani, introducand una dintre cele mai exclusive versiuni vreodata a celui mai indragit scuter din lume. Deja aflat la mare cautare printre colectionari, acest scuter Vespa Special Edition va fi disponibil...

Citeste mai mult