Dial SixSixOne?

Dial SixSixOne?

22.11.2010

661 nu e 666, deci totul este in siguranta, nu va prezentam nimic diavolesc. Totusi, daca ne gandim bine, perechea de cizme off road de la SixSixOne arata diavolesc de bine.

Disponibil in variantele alb/negru, modelul Flight Boot poate fi o achizitie buna facuta pentru sezonul 2011. Confectionate din material rezistent, care ofera protectie amatorilor de curse enduro si motocross, Flight Boot sunt, in acelasi timp, extrem de usoare, precizeaza cei de la SixSixOne. Prevazute cu clame care fixeaza perfect cizma pe picior, Flight Boot nu risca sa fie pierdute pe teren in timpul plimbarii.

Cu un look extrem de agresiv, protectii, sistem de ventilare optim, material interior rezistent la umezeala, acest accesoriu poate deveni, cu usurinta, piesa de rezistenta pentru garderoba moto 2011.

Te-ar putea interesa si:

2023 KTM 450 SMR

KTM 450 SMR 2023 este motocicleta perfecta pentru a va initia in lumea supermoto, un vehicul READY TO RACE adus la perfectiune prin inginerie inalta, atentie la detalii si un design de ultima ora. Cadrul a fost gandit special pentru rigiditate longit...

Citeste mai mult