Cycle-ergo iti alege motociclete potrivita

Cycle-ergo iti alege motociclete potrivita

11.01.2011

Idee interesanta a unui site englez care permite unui potential rider sa-si faca o idee despre ergonomia unei motociclete in functie de constitutia sa fizica. Cu alte cuvinte, Cycle-Ergo interpreteaza toate datele care privesc trupul riderului atat in pozitia de pilotare cat si in cea de repaus.

Dupa ce se introduc informatiile depsre motocicleta si alte date de acest gen, se pot face si comparatii intre doua modele moto, apasand butonul Compare with a 2nd Motorcycle.

Celelalte optiuni permit evaluarea pozitiei de pilotare, a celei de repaus si, de asemenea, posibilitatea de a afla cum se poate regla inclinarea ghidonului, inaltimea seii, tinand cont de constitutia fizica (se iau in calcul variabile precum lungimea, flexarea membrelor). Se pot constata nuante diferite la acelasi model care suporta imbunatatiri (ex. Triumph 1050 Speed Triple 2010 si 2011), in sensul ca se pot observa diferente intre un pilot scund care piloteaza Triumph pe circuit si un pilot inalt care piloteaza o sportiva compacta, se precizeaza pe site-ul cycle-ergo.com.

Se pare ca acest site ofera destul de multe informatii celor care vor sa afle in ce masura li se potriveste o anumita motocicleta... sau nu.

Te-ar putea interesa si:

2025 KTM 250 SX-F ADAMO EDITION celebreaza un campion

Pentru a celebra succesul lui Andrea Adamo in Campionatul Mondial MX2 2023, KTM dezvaluie modelul KTM 250 SX-F ADAMO EDITION. Dupa o evolutie superba in lupta pentru titlu cu patru victorii moto si 19 podiumuri, KTM sarbatoreste prin aplicarea unor a...

Citeste mai mult