Atuurile ATV-ului CForce 850XC

Atuurile ATV-ului CForce 850XC

31.05.2019

Constructorul de ATV-uri si SSV-uri CF Moto a reusit sa isi consolideze pozitia pe segmentul de vehicule 4x4 off road devenind in ultimii ani foarte popular printre riderii de pretutindeni. Unul dintre modelele sezonului actual care ne-a captat atentia este CForce 850XC pe care va invit sa il descoperiti!

Producatorul chinez a lansat pe piata primul sau ATV CF Motocu doua locuri de capacitate mare in 2013 (Terralander 800) care doi ani mai tarziu a devenit CForce 800, o varianta mult imbunatatita care imediat a creat senzatie.

Modelul de ATV CF Moto CForce 850 XC se remarca vizual prin styling-ul modern si surprinde prin colectia de dotari moderne oferite standard atragand tot mai multi admiratori datorita raportului excelent pret versus calitate.

Unul dintre avantajele la pilotare pe drumuri off road dificile ale lui CForce 850 XC consta in confort si ergonomie. Pozitia de riding ergonomica este un aspect important mai ales atunci cand se pleaca pe traseu de dimineata pana seara.

Un alt beneficiu este legat de pachetul complet de dotari ce include urmatoarele: troliu, suspensii pe ulei, spatar pasager, bila remorcare, jante aluminiu 14 inch, aparatori maini.

La nivel tehnic, acest ATV 800cc din lineup-ul CF Moto 2019 impresioneaza prin motorizarea puternica: 2 cilindri, 4 timpi, 8 valve, SOHC, EFI. Motorul cuplat la cutia de viteze automata CVT este capabil sa furnizeze o experienta de pilotare antrenanta pe terenuri greu accesibile, livrand 67 cai putere. Acest setup este similar in mare masura cu cel folosit de Can-Am pentru modelele sale Outlander si Renegade, prin faptul ca puterea este transferata direct.

In ceea ce priveste suspensiile, acestea sunt ambele independente, cu brat dublu tip A si amortizoare pe ulei.

Manevrabilitatea sporita in curbe a lui CForce 850 XC va fi apreciata in special de cei cu un stil agresiv de pilotare si care prefera sa parcurga terenurile dirt ruland cu viteza. Anvelopele rezistente offroad si jantele de aluminiu de 14 inch contribuie la performantele pe suprafete dificile.  In sezonul 2019 este disponibila si noua varianta de ATV CF Moto CForce 850 XC EPS. Servodirectia EPS are rolul de a diminua oboseala dupa o zi lunga petrecuta in sa.

Modelul CF Moto CForce 850 XC este disponibil cu scheme de culoare atractive pe negru, portocaliu si camuflaj. Nu in ultimul rand, mentenanta usoara ii favorizeaza pe riderii care nu vor sa petreaca mult timp prin service-uri. In concluzie, ATV-ul CF Moto CForce 850 XC este un aliat de incredere atat pentru plimbari si intreceri impreuna cu prietenii, cat si pentru sarcini utilitare de dificultate medie si ofera in plus posibilitati nelimitate de utilizare, de la recreatie pana la agricultura, vanatoare, amenajari, transport si altele, limita fiind doar imaginatia.

Te-ar putea interesa si:

Dakar 2023 - rezultate provizorii

La jumatatea Dakar-ului, la clasa Moto sunt 8 posibili castigatori, ceea ce face ca editia de anul acesta sa fie putin diferita, dar si una foarte dura. 5700 de km din care aproape 3000 de km doar proba cronometrata! Si vorbim doar de jumate de cursa...

Citeste mai mult