Back to old version
2022 ATV CFMOTO CFORCE 625

2022 ATV CFMOTO CFORCE 625

28.02.2022

Toate modelele lineup-ului de vehicule ATV CFMOTO CFORCE 2022 au primit optimizari tehnice si estetice. Cei care au nevoie de un vehicul de teren 4x4 vor beneficia nu doar de aventura nelimitata pe drumurile off road, ci si de un pachet complet de dotari cu caracter utilitar, oferit standard! 

Un ATV CFMOTO din categoria midsize pe care va puteti baza cu incredere pentru munca si agrement in medii ostile este modelul CForce 625. Este disponibil si in varianta Touring. Are in dotare un motor cu un cilindru, suspensii independente fata si spate noi cu brate duble in A si o cursa marita, amortizoare pe ulei ajustabile, plus un cadru cu capacitate de remorcare crescuta de 453 kg. Motorul vine cuplat la o cutie automata CVT cu frana de motor. Modelul 2022 ofera viraje mai stranse cu 15% fata de modelul anterior. O alta caracteristica a sa consta in noul sistem de franare hidraulic cu 4 discuri.

Caracterul utilitar al lui CFMOTO CForce 625 este subliniat prin echiparea cu rack-uri fata si spate rezistente, troliu 1361 kg si carlig de remorcare 2 inch. Pachetul standard este completat de pornirea electrica, bordul modern cu ecran digital multifunctional, jante din aliaj 12 inch, servodirectie EPS, garda la sol de 10.6”.

In concluzie, ATV-ul din categoria 600 cc de fata livreaza un raport excelent pret-calitate, ceea ce inseamna ca va puteti baza cu incredere pentru a obtine performanta la pilotarea in cele mai accidentate si dificile medii off road. In plus, constructorul chinez pune la dispozitie o paleta larga de accesorii optionale, astfel incat il puteti personaliza in functie de necesitati si preferinte: pentru munci agricole, la ferma, pentru gradinarit si multe altele, indiferent de sezon. 

Gama de ATV-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Pitesti!

Te-ar putea interesa si:

Lansam prima editie CFMOTO DAY ADVENTURE FEST

Lansam prima editie CFMOTO DAY ADVENTURE FEST! Doua zile de adrenalina, muzica si surprize te asteapta in Parcul Faget Mioveni.Pregateste-te pentru un eveniment pe care nu-l vei putea uita usor! CFMOTO Romania aduce in prim-plan o experienta inedit...

Citeste mai mult