Anatoli Stanciu si CFMOTO, locul II la Extrem Transilvania!

Anatoli Stanciu si CFMOTO, locul II la Extrem Transilvania!

17.06.2022

Echipa ATH Racing reuseste din nou o super clasare pe podium, de data aceasta in weekend, la Costesti - Hunedoara. Dupa o cursa solicitanta, sambata, Anatoli urca in final CFMOTO pe locul al III-lea al podiumului. Cursa a continuat sa fie una intensa si duminica, cu un traseu destul de greu, iar echipa noastra reuseste sa mai castige un loc, urcand pe locul al II-lea al podiumului, la clasa Extrem ATV.

Anatoli Stanciu: „A fost un traseu destul de extrem, foarte bine organizat, ma bucur ca am avut oportuntatea de a testa CFMOTO 1000, am avut doar doua saptamani la dispozitie pentru a pregati ATV-ul, el fiind stoc. Cu doar cateva reglaje, am reusit sa scoatem un loc II, modelul de ATV CFMOTO de concurs comportandu-se in ambele zile foarte bine, in cele doua zile, fara niciun fel de defectiune”.

Clubul sportiv Extrem Motors Orastie, in parteneriat cu ATH Moto, a organizat pentru prima data o cupa dedicata ATV-urilor si SSV-urilor, ei fiind organizatorii unuia dintre cele mai importante competitii de hard endure, din Romania. Extrem Transilvania a fost o provocare si s-a dovedit a fi o reusita, cu multe sanse de dezvoltate pe viitor. Au concurat clasele ATV PRO, ATV HOBBY, SSV PRO si SSV HOBBY.

Te-ar putea interesa si:

RACE TO HELL 21 - 25 februarie 2023

ATH Racing Team Romania, castigatorii ultimelor doua editii ale concursului RACE TO HELL 2023 revin in forta! Baietii nostri au pus gand si trofeului editiei din acest an din Italia (langa Florenta). Se anunță rideri din 20 de tari si in jur de 100...

Citeste mai mult