Anatoli Stanciu si CFMOTO, locul II la Extrem Transilvania!

Anatoli Stanciu si CFMOTO, locul II la Extrem Transilvania!

17.06.2022

Echipa ATH Racing reuseste din nou o super clasare pe podium, de data aceasta in weekend, la Costesti - Hunedoara. Dupa o cursa solicitanta, sambata, Anatoli urca in final CFMOTO pe locul al III-lea al podiumului. Cursa a continuat sa fie una intensa si duminica, cu un traseu destul de greu, iar echipa noastra reuseste sa mai castige un loc, urcand pe locul al II-lea al podiumului, la clasa Extrem ATV.

Anatoli Stanciu: „A fost un traseu destul de extrem, foarte bine organizat, ma bucur ca am avut oportuntatea de a testa CFMOTO 1000, am avut doar doua saptamani la dispozitie pentru a pregati ATV-ul, el fiind stoc. Cu doar cateva reglaje, am reusit sa scoatem un loc II, modelul de ATV CFMOTO de concurs comportandu-se in ambele zile foarte bine, in cele doua zile, fara niciun fel de defectiune”.

Clubul sportiv Extrem Motors Orastie, in parteneriat cu ATH Moto, a organizat pentru prima data o cupa dedicata ATV-urilor si SSV-urilor, ei fiind organizatorii unuia dintre cele mai importante competitii de hard endure, din Romania. Extrem Transilvania a fost o provocare si s-a dovedit a fi o reusita, cu multe sanse de dezvoltate pe viitor. Au concurat clasele ATV PRO, ATV HOBBY, SSV PRO si SSV HOBBY.

Te-ar putea interesa si:

KTM ofera garantie extinsa pentru modelele Street

KTM va oferi tuturor posesorilor de modele 2024 LC8c, LC8 STREET si TRAVEL posibilitatea de extinde perioada de garantie oficiala, in unele cazuri pana la aproape dublu. Doar cu o lucrare de service la un dealer autorizat KTM, riderii pot beneficia d...

Citeste mai mult