CFMoto dezvolta scuterul electric Zeeho

CFMoto dezvolta scuterul electric Zeeho

11.12.2020

Cea mai noua veste de la producatorul CFMOTO vine sub forma dezvoltarii unui nou concept de scuter electric: Zeeho Cyber. Prin introducerea sub-brandului ZEEHO, constructorul chinez propune tinerei generatii de piloti o alternativa de mobilitate urbana mai prietenoasa cu mediul. 

Cel mai probabil, scuterul electric Zeeho Cyber va fi lansat pe piata pana la jumatatea anului viitor. Conform informatiilor furnizate de producator, acest nou model de e-scuter se caracterizeaza prin 10kW putere, viteza maxima 110km/h; 0-50km/h in 2.9 secunde si ofera autonomie de 130 km. In plus, bateria din dotare se incarca pana la 80% in doar 30 de minute. Prin filozofia „Life Amplified”, ZEEHO devine un partener pe doua roti eco-friendly, modern si accesibil. Scuterele electrice Zeeho se fac remarcate prin look-ul aparte realizat in colaborare cu Kiska Design.

Te-ar putea interesa si:

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start! 

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start!  Seria de modele 2025 KTM XC si XC-F aduce multiple update-uri adoptate direct prin eforturile echipei  KTM Factory Racing, devenind una dintre cele mai READY TO RACE game de motociclete cross-country i...

Citeste mai mult