Caterpillar va începe să-și vândă propria linie de UTV-uri în 2018

Caterpillar va începe să-și vândă propria linie de UTV-uri în 2018

23.10.2017

După ce a ajuns la un acord de producție și furnizare cu Textron Specialized Vehicles Inc., Caterpillar va începe să-și vândă propria linie de SXS-uri.

Caterpillar Inc. se ocupă de fabricarea echipamentelor pentru construcții și miniere, a motoarelor diesel și a gazelor naturale, a turbinelor industriale cu gaz și a locomotivelor diesel-electrice. Compania oferă tehnologie pentru construcții, transport, minerit, silvicultură, energie, logistică, electronică (smartphones!!!), finanțare și generare de energie electrică. Revista Forbes a clasat-o ca al 82-lea brand din lume.

Caterpillar anunță intenția de a intra pe piața vehiculelor utilitare. Compania a încheiat un acord de fabricare și furnizare cu Textron Specialized Vehicles Inc. și isi va vinde modele UTV prin intermediul dealerilor Cat începând cu anul 2018.

Caterpillar logo retro 

"Suntem încântați de introducerea primelor modele Cat UTV. Așteptăm cu nerăbdare să oferim un vehicul special creat pentru a satisface nevoile clienților noștri existenți și a celor noi," declara Steve Schoening, manager de produs. "Vehiculele utilitare Cat vor oferi performanțe excepționale și stabilitate la sarcină maximă, fiabilitate superioară și un spațiu confortabil."

Noile modele Cat UTV au fost dezvoltate în colaborare cu Textron Specialized Vehicles Inc., o divizie a Textron Inc. Dupa cum se stie, Textron Specialized Vehicles Inc (TSV) fabrică vehicule utilitare și echipamente pentru a servi in domenii diferite ale industriei. Acestea sunt comercializate sub o serie de mărci. Linile de produse TSV includ vehiculele utilitare Cushman, side-by-side-urile Textron Off Road și ATV-urile, snowmobilele Arctic Cat, echipamentele profesionale Jacobsen pentru terenuri de golf și mașinile de golf E-Z-GO.

Dispunând de un suport robust din oțel, noile UTV de la Caterpillar pot transporta materiale și unelte de până la 450 kg și oferă o capacitate de remorcare de 2.000 de lb (900 kg). UTV-urile oferă, de asemenea, un spațiu confortabil și suficient loc pentru picioarele pilotilor înalți.

"UTV-urile Cat oferă puncte de service ușor accesibile pentru întreținere, iar clienții se pot baza pe serviciul și sprijinul de neegalat oferit de dealerii de la Cat pentru a-și menține UTV-urile la performanta maxima," adaugă Schoening.

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL

CFMOTO ZFORCE 800 TRAIL se simte „acasa” pe teren accidentat, plin de obstacole, iar imbunatatirile pentru sezonul 2024 se reflecta prin cresterea performantei si un look modern, atractiv, cu doua optiuni de culoare (Magna Red, Tundra Grey). Ave...

Citeste mai mult