Familia de ATV-uri Can-Am Renegade 4x4

Familia de ATV-uri Can-Am Renegade 4x4

30.01.2018

Modelele de ATV-uri Can-Am din gama Renegade 4 x 4 se caracterizeaza prin pachetele de top, impresioneaza prin manevrabilitate si design-ul atractiv, fiind pregatit atat pentru trasee cu noroi, curse sau aventuri de agrement.

Familia Renegade include sapte modele: doua versiuni Renegade 570, doua optiuni de clasa 850 si trei variante ATV Renegade 1000R. Modelul Renegade X mr 1000R 2018 a fost lansat in doua noi scheme atractive de culori - Carbon Black si Can-Am Red / Carbon Black si Sunburst Yellow.

Can-Am Renegade X XC

Modelele Can-Am Renegade X xc, caracterizate printr-un dinamism si abilitati de neegalat, sunt construite pentru riderii care doresc sa domine concurenta sau sa cucereasca diverse trasee. ATV-ul Can-Am Renegade X xc 1000R a dovedit inca o data avantajele sale deosebite in offroad, cand a participat la campionatul de clasa 4x4 Pro Cross Can-Am X-Team, fiind pilotat de riderul Kevin Cunningham. Tehnologia impecabila, performantele superioare, manevrabilitatea precisa si confortul se imbina in mod armonios pentru a crea un pachet unic Renegade X xc (850 si 1000R).

 

Doua optiuni pentru motorul Rotax V-Twin EFI

  • modelul de ATV Renegade X xc 1000R este alimentat de un motor Rotax de 89 CP, 976cc racit cu lichid, cu 8 valve, care echilibreaza cuplul, acceleratia si viteza pentru a mentine Can-Am in fata competitiei.
  • ATV-ul Can-Am Renegade X xc 850 este alimentat de un motor de varf de clasa de 78 CP, racit cu lichid, cu 854 cc, care a demonstrat ca este capabil de performante inalte in cadrul evenimentelor cross organizate in America de Nord.

Amortizoare reglabile FOX PERFORMANCE SERIES 1.5 Podium RC2 fata si spate – au rol si in imbunatatirea manevrabilitatii si performantei ATV-ului, dovedind de ce sunt in stare in competitii si intreceri in desert sau in padure.

Jante din aluminiu 12 inch beadlock - reprezinta o componenta cheie pentru pachetul X xc, oferind performante sporite in cazul acceleratiei si competitiilor grele.

Scut de protectie din aluminiu – asigura protectie suplimentara pe teren dur in conditii extreme.

Tractiune selectabila 2WD/4WD, diferential fata autoblocant Visco-Lok QE

Afisajul multifunctional digital favorizeaza accesul la multiple informatii utile si include: vitezometru, turometru, contor parcurs, indicatori trip si ore, nivel combustibil, treapta viteza, 4x4, ceas.

Can-Am Renegade X MR

Ca trasaturi, ATV-ul Can-Am Renegade X mr 1000R se bazeaza pe puternicul motor Rotax 1000R, 2 cilindri, EFI, snorkel, de 89cp, 976cc. Este echipat cu o cutie de viteze CVT cu treapta Extra Low L si frana de motor standard, iar tractiunea selectabila 2WD/4WD, alaturi de diferentialul fata autoblocant Visco-Lok QE si servodirectia Tri-Mode DPS contribuie la asigurarea unei manevrabilitati superioare pe orice teren, indiferent de altitudine, conditii meteo etc.  

In plus, pe fata si spate sunt montate amortizoare reglabile FOX 1.5 Podium QS3. Restul componentelor: ghidon sport din aluminiu cu aparatori de maini si square pad, bull bar fata, scut de protectie din aluminiu etc. adauga valoare modelelor din gama de ATV-uri de noroi Renegade.

 

Te-ar putea interesa si:

FOX RACING, aniversare de 50 de ani

Liderul global pe segmentul de imbracaminte si echipamente motocross si MTB, Fox Racing, celebreaza a 50-a aniversare platind omagiu viziunilor Honor Yesterday, Conquer Today, Invent Tomorrow. Ideea va prinde viata pe parcursul lui 2024 onorand eveni...

Citeste mai mult