ARCTIC CAT by KYMCO !!!

ARCTIC CAT by KYMCO !!!

30.11.2008

Arctic cat by KIMCO !

Lansat cu tam tam de catre Arctic Cat, noul model de 366cmc 4x4 pare atvul ideal.
Dotat cu o transmisie automata CVT, suspensii independente fata/spate reglabile, discuri frana fata/spate, garda la sol de 25 cm,  troliu, jenti de aliaj si gratare fata si spate in dotarea standard , acest ATV este totusi comercializat la un pret dubios de mic.
Asta a pus multora semne de intrebare.Raspunsul nu a intarziat sa apara.
Nu mica ne-a fost mirarea cand am aflat ca de fapt este fabricat in Taiwan de catre Kymco si brenduit apoi de Arctic Cat.
Acest parteneriat a facut posibila lansarea lui pe piata la un pret rezonabil, incomparabil mai mic decat sumele de peste 8- 10.000 de dolari cu care ne-a obisnuit Arctic Cat pana acum. Acest atv este in opinia multora foarte modest in comparatie cu modelele anterioare. Este o solutie low budget pentru cei care vor totusi sa se mandreasca ca sunt posesorii unui Arctic Cat.dar nu au bugetul adecvat.Multi vad, putini cunosc.
Ca si caracteristici tehnice, motorul de 366 cmc cu racire pe baza de aer/ulei nu difera in aparenta prea mult de varul mai mare de 400cmc de pe modelele artcicat mai scumpe. Dar asemanarile se opresc aici.
Diferenta vizibila apare la dimensiuni. Dimensiunea generala a vehicolului difera mult de ceea ce ne-am obisnuit sa primim de la arctic cat. Acest atv are dimensiuni mult mai mici decat cel de 400cmc nemaiimpunandu-se la fel ca inainte in fata unor atvuri entry level.  Printre altele este cu peste 50 kg mai usor decat 4004x4 fapt care in opinia multora ar parea ca ii creste performantele in detrimental stabilitatii.. Totusi, ca sa nu afecteze prea mult brendul,  producatorii l-au dotat standard cu destule accesorii pentru a echilibra balanta, caucicurile Maxis si aparatorile de maini numarandu-se printre acestea."

Sursa: user "kraftwerk" www.atvisti.ro

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Renegade, un partener de „joaca” de incredere

ATV-urile Can-Am Renegade EFI pentru juniori pun bazele pasiunii pentru off-road! Seria de ATV-uri pentru copii Can-Am Renegade EFI este destinata riderilor de maine. „Jucariile” marca Bombardier au puterea magica de a alimenta pasiunea tin...

Citeste mai mult