Aprilia va participa cu RS4 Factory la renumita competitie MotoAmerica

Aprilia va participa cu RS4 Factory la renumita competitie MotoAmerica

04.02.2015
Aprilia, prin filiala sa din Statele Unite Aprilia USA, a decis participarea la competitia de anvergura MotoAmerica a superbike-urilor, peste 1.000cc incepand din acest sezon, formand echipa “Aprilia HSKB Racing”.

Concret, echipa va fi formata din doi pliloti care vor concura pe 2015 Aprilia RS4 Factory super-bike, mai exact in competitia MotoAmerica Superstock 1000 class.

Decizia celor de la Aprilia se dovedeste a fi una foarte inspirata intr-un moment in care constructorul italian a inceput deja sa faca pasi importanti in dezvoltarea pe piata din Statele Unite. Avand o echipa care concureaza in MotoAmerica este o modalitate excelenta pentru companie de a capta atentia participantilor, fie ei spectatori sau implicati in competitie, putand fi un aport in viitoarele vanzari Aprilia pe o piata cvasi-inedita.

Mai mult decat atata, desi producand modele performante, Aprilia nu a avut niciodata o strategie foarte bine pusa la punct in marketing si publicitate nici pe piata europeana, deci cine a venit cu ideea inscrierii in renumita competitie americana, se poate lauda cu o foarte mare si binevenita inspiratie. Ramane de vazut si la modul concret cum se va materializa aceasta prezenta in vanzarile viitoare.

Deocamdata Aprilia nu a anuntat line-up-ul echipei, pilotii desemnati adica, insa suntem convinsi ca participarea italienilor nu se va rezuma doar la expunere, ci vor dori sa aiba un cuvant greu de spus cu excelentul si foarte versatilul RS4 Factory, un model foarte bine cotat in clasa sa.




Aprilia va participa cu RS4 Factory la renumita competitie MotoAmerica - RS4




 

Te-ar putea interesa si:

EDITIE SPECIALA: VESPA 140 DE ANI DE PIAGGIO 

Vespa celebreaza aniversarea Piaggio de 140 de ani, introducand una dintre cele mai exclusive versiuni vreodata a celui mai indragit scuter din lume. Deja aflat la mare cautare printre colectionari, acest scuter Vespa Special Edition va fi disponibil...

Citeste mai mult