PASIUNE SI ANTRENAMENTE LA TOURATECH RALLY ROMANIA

PASIUNE SI ANTRENAMENTE LA TOURATECH RALLY ROMANIA

25.07.2022

Pasionatii de trail riding si adventure touring cu motociclete au avut parte de un traseu spectaculos in zona Bran (judetul Brasov) in weekend. Unul dintre cele mai cunoscute evenimente adventure din lume, Touratech Rally, a fost organizat si in Romania, cea de-a doua editie avandu-l ca invitat special pe unul dintre cei mai buni piloti de off road din lume, partener KTM Romania si ATH Moto, Chris Birch, invingator in numeroase competitii internationale, inclusiv la RedBull Romaniacs. Chris Birch detine o scoala de pilotaj in Noua Zeelanda si este producatorul seriei de cursuri off-road celebre in intreaga lume `Say No To Slow`.

BIG BOYS, BIG TOYS!
Dupa ce prima editie s-a bucurat de succes, cu peste 100 de participanti din Romania, Ungaria, Polonia, Estonia, Portugalia, Spania si Noua Zeelanda, cea de-a doua editie are parte de o atmosfera absolut incredibila. Cei aproximativ 270 km de traseu mixt off road si onroad, cu teren accidentat si portiuni de dificultate medie si ridicata nu au putut fi parcursi fara cunostinte avansate de manevrare a motocicletei si o stare fizica si psihica buna. In jumatatea zilei, participantii au avut parte de un pranz organizat in mijlocul naturii, gulasul fiind complice la prieteniile legate, zambete si multa voie buna.

MOTOCICLETE CFMOTO
Nu au lipsit nici motocicletele CFMOTO 800MT care pilotate de Andrei Onica si Fabian Telisca s-au comportat foarte bine. Cei doi au rideri romani au terminat traseul printre primii, desi trebuie sa mentionam ca nu a fost vorba de un concurs, ci mai degraba de o demonstratie moto. Au fost trei zile pline in care am avut bucuria sa vedem profesionisti in actiune si suntem siguri ca fara sfaturile lui @Chris Birch - Off Road Coach, traseul ar fi fost mult mai dificil de abordat.
Felicitam participantii si va asteptam la Touratech Rally 2023!

Te-ar putea interesa si:

2023 CFMOTO UFORCE 1000XL

CFMOTO UFORCE 1000 XL este un side-by-side utilitar cu 6 locuri, bazat pe modelul UForce 1000 si aduce o experienta optimizata pentru utilizator.Construit pe platforma puternica preluata de la varianta standard, acest SxS CFMOTO permite o performan...

Citeste mai mult