American Chopper vinde colectia de motociclete

American Chopper vinde colectia de motociclete

02.02.2011

Paul Teutel Senior, cel pe care multi il cunosc din emisiunea “American Chopper”  isi vinde colectia de motociclete. Din garajul sau nu fac parte modele custom cu care ne-a obisnuit in editiile emisiunii care l-a consacrat, ci modele ale brandurilor precum BSA, Ariel, precizeaza visordown.com.

In cazul in care pana acum va intrebati ce motoare se gasesc in garajul Seniorului Paul, iata cum curiozitatea v-a fost satisfacuta. Multi ar fi fi crezut ca el colectioneaza doar noutati customizate, dar iata ca a scos la vanzare „batranele” care au facut istorie: WW2 1942 BSA M20, 1957 Ariel T-5, 1946 BSA B33. Cat priveste preturile, prima este cotata la suma de 5000 de dolari, iar ultima, la valoarea de 13.000 de dolari, specifica acelasi site.

Paul John Teutul Sr. este fondatorul Orange County Ironworks si Orange County Choppers iar impreuna cu fiul sau, Paul Jr. a devenit “celebru” in seria de televiziune  American Chopper in 2002.

Te-ar putea interesa si:

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start! 

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start!  Seria de modele 2025 KTM XC si XC-F aduce multiple update-uri adoptate direct prin eforturile echipei  KTM Factory Racing, devenind una dintre cele mai READY TO RACE game de motociclete cross-country i...

Citeste mai mult