Adidas Originals 2009 - Colectia Vespa

Adidas Originals 2009 - Colectia Vespa

23.03.2009

Pentru sezonul primavara / vara 2009 adidas Originals ofera o colectie speciala care sarbatoreste si reflecta mostenirea de decenii a brandului in zona de  lifestyle. Anul 2009 marcheaza a 60-a aniversare a celor 3 dungi introduse de fondatorul companiei, Adi Dassler.

Colectia pentru barbati prezinta noutatea sezonului, prin colaborarea cu producatorul Italian de scutere Vespa, unul dintre cele mai mari si originale branduri de scutere din lume. O colaborare care vorbeste o data in plus despre originalitate. Doua branduri autentice de lifestyle, ambele concentrate pe design.

Noua colectie Vespa introduce elemente de incaltaminte si imbracaminte care imbina look-uri si moduri de viata diferite, oferind un design clasic casual.

Facand referire la cei 60 de ani de mostenire adidas, colectia Vespa prezinta piese de incaltaminte si imbracaminte inspirate din diferite decenii pentru a aduce limbajul mobilitatii mai aproape de consumatorul casual care cauta atat modele care au facut istorie, cat si unele moderne. Pe langa o gama extinsa de clasice polo, tricouri si jachete, aceasta colectie contine si variate modele de pantofi. Este cazul modelului inspirat din anii `50, Vespa Gran Lusso, care subliniaza detaliile clasicei motorete Vespa si spiritul nostalgic.

Culorile in care este desenata aceasta colectie sunt inspirate din anumite perioade din fashion. In concordanta cu limbajul designului, paleta de culori este un omagiu adus celor mai semnificative produse si stiluri de viata ce definesc ambele branduri - pop art,  manifestarea curentului modernist din anii 60 din Londra si stilul de viata italian.

Prima colectie Originals Vespa este compusa din trei modele diferite de incaltaminte, rezultand in total 19 stiluri. Gama de imbracaminte ofera 17 stiluri diverse, piesele de rezistenta fiind tricourile polo, jachetele si pantalonii.

Fiecare produs este rezultatul unei colaborari stranse intre designerii adidas Originals care vin cu experienta si know-how-ul pentru creatiile sport, de strada, si Vespa care aduce expertiza distincta a mobilitatii in stil business. Ambele branduri contribuie la crearea designului unui produs, in egala masura. 

Sursa: www.motoflash.ro

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 8C Limited Edition, pregatit pentru circuit! 

Limitat la doar 100 unitati construite manual, modelul 2024 KTM RC 8C aduce nivele de performanta fara precedent pe circuit, alaturi de credentiale READY TO RACE pentru a concura la Grand Prix. KTM RC 8C este alimentat de un motor 889 cc parallel-...

Citeste mai mult