3 casti pentru riderii de ATV

3 casti pentru riderii de ATV

01.05.2019

Castile special concepute pentru off road sunt o optiune inspirata pentru pilotii de vehicule ATV si SXS. Orice rider responsabil stie ca purtarea castii de protectie ii poate salva viata in cazul unor incidente nedorite. In continuare va prezentam 3 casti confortabile, moderne si la pret accesibil. Pentru ca modelele care permit purtarea ochelarilor (de soare sau de vedere) sunt acum in topul cautarilor celor mai temerari piloti, am ales urmatoarele produse provenind de la branduri renumite, de care ai auzit cu siguranta.

Casca FOX V1 PRZM HELMET este o casca dual sports conceputa pentru riderii care cauta adrenalina pe carari off road. Modelul este disponibil cu mai multe scheme de culoare atractive pentru a-i multumi inclusiv pe cei interesati de un look in trend.

Sistemul MAGNETIC de eliberare a vizorului se elibereaza fara a se rupe la impact si are rolul de a imbunatati siguranta intrucat nu se fragmenteaza si elibereaza fortele rotationale la cazatura. Aceasta casca este usoara datorita materialelor folosite la fabricare: policarbonat turnat cu injectie usoara si cu structura din ABS, are 4 dimensiuni de carcase si 4 dimensiuni EPS pentru o potrivire precisa. Interiorul este detasabil, lavabil si vine prevazut cu 9 guri de admisie si 4 guri de evacuare pentru a asigura un debit optim de aer. Depaseste certificarile de siguranta ECE 22.05 & DOT.

LS2 MX437 FAST CORE Black Orange - Modelele de casti LS2 se bucura de popularitate in intreaga lume datorita performantelor dovedite.

Modelul LS2 MX437 FAST CORE este avansat tehnic si special conceput pentru motocross, ATV, enduro si supermoto. Structura acestei casti de ultima generatie LS2 consta in carcasa KPA (Kinetic Polymer Alloy) usoara si rezistenta, cu sistem de ventilatie reglabil, cu flux de aer optimizat si sistem de prindere double D-Ring. Interiorul detasabil si lavabil este realizat din material moale hipoalergenic si protejeaza impotriva bacteriilor, umezelii si mirosurilor. Cu o greutate 1300 +/- 50 g, acest model de casca beneficiaza de certificare ECE 22.05.


Leatt HELMET GPX 3.5 V19.1 RED/LIME DOT + ECE - O casca de incredere pentru off road. Modelul beneficiaza de sistem de protectie si de tehnologia 360 ° Turbine Technology, precum si de certicare DOT / ECE.

Te-ar putea interesa si:

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start! 

Gama 2025 KTM XC este aliniata la start!  Seria de modele 2025 KTM XC si XC-F aduce multiple update-uri adoptate direct prin eforturile echipei  KTM Factory Racing, devenind una dintre cele mai READY TO RACE game de motociclete cross-country i...

Citeste mai mult