2015 Triumph Thruxton Ace Editie Speciala

2015 Triumph Thruxton Ace Editie Speciala

15.12.2014

Britanicii de la Triumph au prezentat noua Editie Speciala a modelului Thruxton. Noul membru al familiei de motociclete poarta numele de Thruxton Ace dupa celebra cafenea din Londra,Ace Cafe,unde a si fost lansat oficial.

Noul model 2015 Triumph Thruxton Ace vine cu aceleasi caracteristici tehnice ca cele ale modelului Thruxton standard,avand acelasi motor parallel-twin,cu o capacitate cilindrica de 865cc,ce dezvolta 69 cai putere si un cuplu maxim de 69Nm la 5.800 rpm.

In ceea ce priveste design-ul,modelul 2015 Thruxton Ace Editie Speciala vine cu un nou design,in alb cu negru.In plus,beneficiaza de logo-urile Triumph si Ace Cafe pentru a evidentia legatura stransa dintre constructor si cafeneaua londoneza.

De asemenea,Editia Speciala Thruxton Ace dispune de oglinzi retrovizoare,sa personalizata si placuta care arata ca este o motocicleta Editie Limitata.Alte accesorii moto prezente pe model sunt componentele cromate si esapamentul Arrow.

Noul model 2015 Triumph Thruxton Ace Editie Speciala va fi disponibil intr-un numar limitat de doar 100 de unitati.

Triumph Thruxton Ace Editie Speciaila front dealer img

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha  

Te-ar putea interesa si:

Silence S02, un scuter electric ideal pentru naveta urbana 

Silence S02 - Agil, Functional, Performant si Confortabil Cei care vor sa renunte la masina ori la folosirea transportului in comun sau doresc sa faca tranzitia de la un scuter pe benzina pot alege cu incredere modelul Silence S02, un scuter elect...

Citeste mai mult