2015 Polaris Slingshot,hibridul intre o motocicleta si o masina

2015 Polaris Slingshot,hibridul intre o motocicleta si o masina

06.08.2014

Cei de la Polaris au prezentat noua aparitie revolutionara a modelului 2015 Polaris Slingshot,un hibrid intre o motocicleta si o masina.

Modelul dispune de un motor de 2.4 litri EcoTec si va ofera o putere de 173 cp si un cuplu de 225Nm,destul pentru aceasta masinarie de numai 771 kg sa fie destul de rapida.

In ceea ce priveste design-ul,acest model beneficiaza de proiectoare de ceata,centuri cu prindere in trei puncte,lumini cu Led pentru stopuri,sistem de franare cu ABS si ESP si suspensii din aluminiu.La interior,dispune de scaune impermeabile,un volan demontabil,un ecran de 4.3 in.,cu suport usb si camera pentru marsarier.

Polaris Slingshot 2015 vine cu o garda la sol de numai 10 cm,ceea ce inseamna ca cei doi pasageri stau foarte aproape de asfalt si astfel senzatia pe viraje este amplificata.

Masinaria va fi disponibila pentru piata din Statele Unite incepand de la 19.999 dolari versiunea de baza si de la 23.999 dolari pentru o echipare cat mai completa.

Pentru Europa,acest model va putea fi achizitionat de la dealerii Polaris,Victory sau Indian si va veni cu o garantie fara limita de kilometri pentru 2 ani si va putea fi extinsa pana la 5 ani.

 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP

Augusto Fernandez, Pedro Acosta si Red Bull GASGAS Tech3 accelereaza spre sezonul MotoGP 2024. Testele oficiale din presezon au loc in Malaezia si Qatar. Pe 9-10 martie, urmeaza Marele Premiu al Qatar-ului pe circuitul international Lusail. Rid...

Citeste mai mult