Mai sunt

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

De ce Kawasaki J125 este potrivit pentru oras


De ce Kawasaki J125 este potrivit pentru oras
  08.01.2018

Scuterul Kawasaki J125 are o personalitate deosebita pe carosabil, remarcandu-se printr-un design agresiv care se inspira din stilul motocicletelor din seria Ninja. Fanii segmentului super sport sunt cuceriti de aspectul acestui model de scuter, care se distanteaza net de competitie nu doar din punct de vedere estetic ci, mai ales, tehnic.

Scuter Kawasaki J125 la plimbare

Deoarece oferta de scutere disponibila pe piata este una foarte bogata, a fost esential pentru japonezi ca noul model 2018 Kawasaki J125 sa se distinga prin cateva elemente definitorii, lucru care s-a intamplat, de altfel, si in cazul modelului J300.

Scuterul Kawasaki J125 este echipat cu un motor de 125cc 12cp, compact si eficient, care furnizeaza suficienta putere pentru a intampina cerintele zilnice la drum, alaturi de cutia de viteze automata CVT si sistemul ABS. In plus, include un rezervor de 13L care ii ofera avantajul autonomiei extinse. Dar surpriza maxima pentru pilot vine sub forma unui spatiu generos de stocare prin torpedo-ul cu priza de 12V, prevazut cu carlig pentru securizarea unui mic bagaj si prin compartimentul situat sub sa unde pot fi depozitate, de exemplu, o casca fullface precum si o geanta.

2018 Kawasaki J125 la plimbare

Oricine are un stil de viata alert, fiind permanent mai mult pe drumuri, se poate baza pe calitatile scuterului Kawasaki J125. Inginerii care au proiectat acest model s-au gandit si la confortul pilotului, creand o sa comoda, care are inclusiv scarite cu spatiu conturat pentru calcaie si favorizeaza o deplasare usoara si lina prin traficul agitat.

In concluzie, particularitatile tehnice, constructia si design-ul scuterului Kawasaki J125 SE il recomanda pentru plimbari si destindere in weekend, dar si pentru cei care cauta o alternativa la mijloacele de transport obisnuite, preferand sa scape mai repede de traficul infernal de la orele de varf din timpul saptamanii.

Scuter Kawasaki

 

Tag-uri

scutere, 2018 Kawasaki J125, scuter kawasaki,

Site-uri locale Romania

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate