Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Rezultate exceptionale in familia Pascota,la campionate diferite


Rezultate exceptionale in familia Pascota,la campionate diferite
  05.06.2014

Week-end-ul trecut 31 mai-1 iunie 2014, a avut loc prima etapa a Campionatului European de Est la clasa Super Sport si Campionatul Regional de Motocross.Ambii rideri,Ionel si Patrick au avut rezultate excelente,Ionel Pascota castigand locul doi la Campionatul European de Est la clasa Super Sport si Patrick Pascota primul loc la Campionatul Regional de Motocross de la Ianova,la clasa de 50 cmc.

La finalul saptamanii trecute,a avut loc,la Plevna,in Bulgaria,prima etapa a Campionatului European de Motociclism viteza,la care a participat multiplul campion national Ionel Pascota.Acesta a avut cateva dificultati majore inainte de startul cursei,insa in cele din urma rezultatul final a fost unul acceptabil.Din cauza problemei cu suspensia fata,Ionel Pascota a fost nevoit sa porneasca cursa de pe locul 5.

Insa,pe durata celor 13 ture,Ionel Pascota a reusit sa recupereze si a urcat pe locul doi,dupa numai patru ture, reusind sa il mentina pana la final.

Primul loc la clasa Super Sport 600 cmc a fost castigat de sarbul Nenad Sojanovic,iar pe locul 3,dupa Ionel Pascota, a incheiat bulgarul Boiko Bozinov.

“A fost o cursă foarte grea din punct de vedere tehnic, pentru că nici până la finalul ei nu am putut să setăm suspensia motocicletei. Å¢inând cont de faptul că aceasta a fost prima etapă, rezutatul este îmbucurător. Acum ne pregătim pentru următoarele competiÅ£ii!”,a declarat Ionel Pascota la intoarcerea in Romania.

Urmatoarea cursa se va desfasura tot la Plevna,pe 15 iunie 2014, unde este programata cea de-a doua etapa a Campionatului European de Est.

Micul Patrick Pascota a castigat primul loc la Campionatul Regional de Motocross folosind o motocicleta KTM.Baiatul va participa si week-end-ul viitor la etapa a-II-a a Campionatului de la Buzau.Moto Copii. Motocicleta KTM

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate