Gama de motociclete trial Gasgas 2021

Gama de motociclete trial Gasgas 2021

01.04.2021

Gama de motociclete TRIAL a producatorului GASGAS ofera atat modele entry-level pentru cei care sunt incepatori, cat si modele puternice destinate veteranilor sportului. Toti pasionatii de intreceri si adrenalina cu dirtbike-uri au ocazia sa gaseasca un partener de trial de incredere in lineup-ul de motociclete Gasgas al sezonului curent.

  • GASGAS TXT RACING 125 - alegerea perfecta pentru cei care vor sa deprinda aptitudini de riding. O motocicleta trial in 2 timpi, de capacitate 125cc, manevrabila si cu o constructie usoara.
  • GASGAS TXT RACING 250 - ofera echilibrul perfect intre cuplul motorului in 2 timpi si manevrabilitatea facila. Potrivita pentru sectiuni de teren tehnice, aceasta motocicleta Gasgas se bazeaza pe ambreiaj si frane hidraulice Braktec si dispune de suspensii de top pe segmentul sau.
  • GASGAS TXT RACING 280 - combinatia ideala de putere, greutate si manevrabilitate.
  • GASGAS TXT RACING 300 - impinge limitele pentru a reusi sa cucereasca victoria dupa cele mai grele urcusuri si provocari. In plus, asigura consturi reduse. Performanta off road serioasa pentru cei care vor rezultate.
  • GASGAS TXT GP 125 este destinata riderilor la inceput de drum si detine o colectie de componente de top si upgrade-uri.
  • GASGAS TXT GP 250 este o motocicleta 250cc in 2 timpi care nu te va abandona la greu, chiar si atunci cand te aventurezi pe terenuri tehnice.
  • GASGAS TXT GP 280 se remarca prin manevrabilitatea usoara, puterea crescuta si super agilitate.
  • GASGAS TXT GP 300 poate fi considerat varful de lance al gamei trial, datorita puterii si manevrabilitati de top pe acest segment.

Te-ar putea interesa si:

2023 CFMOTO CFORCE 450L

CFMOTO raspunde cerintelor utilizatorilor de ATV in cautarea unui vehicul 4x4 de teren manevrabil, modern si complet echipat din categoria 400cc oferind un model competitiv sub forma agilului CFORCE 450L. Acesta este si cel mai accesibil ATV cu 2 loc...

CITESTE MAI MULT