2025 Lynx Xterrain RE 900 ACE Turbo R

2025 Lynx Xterrain RE 900 ACE Turbo R

04.03.2024

2025 Lynx Xterrain RE 900 ACE Turbo R este un snowmobil de top conceput sa acopere distante lungi in conditii extreme si menit sa cucereasca cele mai dure trasee pentru a furniza aventura nelimitata. 

In postura de explorator, acest snowmobil BRP Lynx bifeaza toate cerintele pasionatilor. Platforma Radien2 ofera ergonomie superioara si cea mai recenta tehnologie in industrie. Amortizoarele KYB PRO 46 HLCR Kashima imblanzesc orice teren. Puterea motorului Rotax este legendara si se pune in slujba tuturor entuziastilor riding-ului pe intinderi mari de zapada si in zone montane inalte. 

Modelul Xterrain RE 900 ACE Turbo R Ice Cobra 1.6 E.S. w/ 10.25 in. Touchscreen vine cu doua optiuni de culoare: Viper Red / Black, Platinum Silver Satin / Black. 
Disponibil Spring Only. 


Snowmobilul crossover Xterrain RE 900 ACE Turbo R prezinta o combinatie unica de performanta, durabilitate si caracteristici standard gandite pentru aventura si pentru a depasi orice provocare in aprigele conditii arctice. Pentru Xterrain, imposibilul devine posibil. Senila 3700 mm si puterea generata de motorul Rotax supraalimentat livreaza performanta oricand este nevoie. Snowmobilele Lynx Xterrain au o dubla natura: de salbaticiune din tinuturile indepartate pe care le colinda sau de companion de calatorie sofisticat, echipat cu suspensie de inalta performanta si ergonomie realizata pentru pilotare activa. Ergonomia de prima clasa ii permite riderului sa aiba parte de calatoria de vis. Proiectat pentru anduranta si dotat pentru aventuri pe distante mari. 


Aventura pe zapada este garantata alaturi de snowmobilul extreme crossover Lynx Xterrain RE 900 ACE Turbo R, pregatit sa isi arate potentialul pentru riding activ pe distante lungi.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 110, „jucaria” perfecta pentru riderii juniori

Chiar daca este un ATV in miniatura, CFORCE 110 beneficiaza de toata tehnologia inalta de care dispun si modelele dedicate adultilor. Cu dotari de siguranta, un design modern si grafica atractiva, acest mini-ATV este atat pe placul parintilor grijuli...

CITESTE MAI MULT