Back to old version
2023 KTM 450 RALLY REPLICA

2023 KTM 450 RALLY REPLICA

01.09.2022

2023 KTM 450 RALLY REPLICA este un aliat de incredere in cele mai dure curse cross-country.

Bazat pe experienta acumulata in arena racing, precum si pe feedback-ul oferit de riderii KTM profesionisti, modelul travel bike 450 Rally Replica are reputatia de cea mai READY TO RACE motocicleta de pe piata.

Caracteristici cheie:

  • editie limitata (70 unitati)
  • motor 450cc pe injectie, SOHC, de inalta performanta
  • sasiu cu specificatii tip racing dezvoltat in competitie
  • furci WP XACT PRO 48 mm
  • amortizor complet ajustabil WP XACT PRO
  • evacuare premium Akrapovič.

2023 KTM 450 RALLY REPLICA beneficiaza de o transmisie gandita pentru raliuri pe distante lungi. EMS - sistem de management al motorului adus la rang de arta, pentru raspuns instant si performanta consistenta multumita pozitiei unice a injectorului. Hartile ECU au fost adaptate pentru airbox si chiulasa. Hartile diferite asigura o livrare optima a puterii pentru fiecare treapta in functie de informatiile primite de la senzor. Evacuarea Akrapovič este tunata pentru a lucra perfect cu motorul optimizat anterior. Silentiatorul este scurt si vine pozitionat jos pentru o mai buna centralizare a masei, fapt ce imbunatateste manevrabilitatea. Flux de aer maxim pentru performanta optima si raspuns instant al acceleratiei. Filtrul Twin Air ofera protectie eficienta pentru admisie. Designul atent gandit asigura spatiu suficient pentru componentele electrice, contribuind la centralizarea masei.

KTM 450 RALLY REPLICA este echipata cu un cadru usor trellis din otel. Designul cadrului ofera rigiditate optimizata, asigurand un feedback excelent pentru rider, alaturi de manevrabilitate crescuta si stabilitate in linie dreapta. Tot la nivel de sasiu, aceasta motocicleta adventure este dotata cu un brat oscilant din aluminiu foarte usor si tunat special pentru un comportament la flexiune precis ce sustine actiunea suspensiei. Tractiune ideala, stabilitate si siguranta.

Modelul travel bike din familia KTM Motorcycles este echipat cu suspensia de ultima ora WP Pro. Componentele complet reglabile pe spate pot fi tunate fin pentru a se potrivi preferintelor riderului si terenului.

Din punct de vedere ergonomic, saua are un design inspirat de modelele de elitp Rally. Saua cu design ergonomic favorizeaza aderenta optima si ii permite pilotului sa detina controlul asupra vehiculului. Caroseria se bazeaza pe feedback-ul riderilor KTM Factory Racing si a fost gandita sa fie pe cat de zvelta posibil, cu scopul obtinerii unei ergonomii perfecte, cu mai multa libertate de miscare pentru rider. Pentru personalizarea experientei de pilotare, sunt disponibile multiple accesorii.

Gama de motociclete KTM este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

KTM 1390 Super Duke R 2024 - Putere si inovatie in era moderna a motociclismului

KTM 1390 Super Duke R 2024 si varianta EVO livreaza putere si inovatie in era moderna a motociclismuluiKTM redefineste limitele performantei si ale inovatiei prin lansarea lui 1390 Super Duke R 2024 si a variantei EVO, o adevarata capodopera a ingi...

CITESTE MAI MULT