KTM 1390 Super Duke R 2024 - Putere si inovatie in era moderna a motociclismului

KTM 1390 Super Duke R 2024 - Putere si inovatie in era moderna a motociclismului

09.01.2024

KTM 1390 Super Duke R 2024 si varianta EVO livreaza putere si inovatie in era moderna a motociclismului

KTM redefineste limitele performantei si ale inovatiei prin lansarea lui 1390 Super Duke R 2024 si a variantei EVO, o adevarata capodopera a ingineriei care promite o experienta de pilotare de neuitat.

Super Duke R 2024 se remarca printr-un look agresiv si compact, cu un nou design al rezervorului, plus aripioare aerodinamice si far LED care intregesc aspectul de pradator. Motocicleta este mai joasa, iar caroseria mai musculara se distinge de la prima vedere prin culorile legendarului KTM 990 Super Duke din 2005, in onoarea celor 30 de ani de Duke.

Noua motocicleta KTM este echipata cu un motor V-Twin LC8 de 1.350 cc, redimensionat si imbunatatit, care produce acum o putere uimitoare de aproximativ 190 CP si un cuplu de 145 Nm. Aceasta crestere de putere este sustinuta de introducerea unui sistem de distributie variabila nou, care optimizeaza performanta motorului pentru intreaga gama de turatii. Tehnologia include o unitate de control a suspensiei (SCU) care adapteaza ratele de amortizare prin valve magnetice in timp real, citind suprafata drumului si stilul pilotului pentru a ajusta automat suspensia.

Electronica avansata include un IMU cu sase axe, ABS la viraje cu mod Supermoto si control al tractiunii sensibil la unghiul de inclinare. Exista, de asemenea, moduri optionale de pilotare, inclusiv Track si Performance, care permit reglaje personalizate ale controlului tractiunii si ale franei de motor. Pentru confort sporit, modelul dispune de afisaj TFT 5 inci nou, cu software si grafica actualizata pentru a garanta o navigare mai rapida si usoara. Dotarea cu Cruise Control si sistemul fara cheie KTM RACE ON adauga un plus de confort.

KTM 1390 Super Duke R Evo 2024 se anunta a fi un model emblematic pentru brandul austriac, oferind performante exceptionale, tehnologie de ultima ora si un design care impune respect. Cu aceste caracteristici, motocicleta de fata este gata sa redefineasca standardele in segmentul sau si sa ofere o experienta de neegalat pasionatilor de motociclism. 


KTM 1390 Super Duke R 2024 este un naked puternic care se distinge prin avansuri tehnologice si un aspect de pradator autentic.

Te-ar putea interesa si:

Colectia KTM PowerWear 2024. Pregateste-te de curse! 

KTM a lansat noi echipamente pentru racing!  Fiecare motocicleta KTM care iese de pe linia de productie beneficiaza de componente best-in-class, R&D si ani lungi de expertiza in domeniu. La fel stau lucrurile si cu colectiile KTM PowerWear. Pen...

CITESTE MAI MULT