AIROH SPECKTRE: o casca flip-up de incredere

AIROH SPECKTRE: o casca flip-up de incredere

25.05.2023

AIROH SPECKTRE, o casca flip-up conceputa pentru naveta urbana sau drumuri mai aventuroase 

Stilul si functionalitatea se intalnesc pentru a crea modelul Specktre, o noua propunere atractiva pe segmentul de casti flip up. 

Airoh Specktre este destinat riderilor care cauta o casca moto versatila si inovatoare. Produsul promite sa ii acompanieze pe toti pasionatii de doua roti oriunde doresc, pe strazile aglomerate ale orasului sau pe drumuri mai pitoresti.

Aceasta casca moto Airoh reprezinta un aliat de calatorie esential, care se adapteaza oricarui context si este mereu pregatit pentru aventuri grozave. 

Modelul Airoh Specktre este proiectat si construit in intregime in laboratoarele R&D ale brandului italian. 

- Beneficiaza de aprobare ECE 2206 si omologare P/J.
- Include o carcasa HRT (High Resistant Thermoplastic) si sistem ASN (AIROH Sliding Net) pentru a garanta confort si protectie crescuta. 
- Vizorul sau principal lat permite o vizibilitate sporita. Ofera eliberare rapida, pozitie anti-aburire si rezistenta la zgariere si raze UV. 
- Sistemul de ventilatie si interiorul detasabil si lavabil, hipoalergenic cu tratamente 
2DRY, MICROSENSE si Sanitized contribuie la confortul in timpul purtarii.  
- Alte caracteristici tehnice de prim rang consta in parasolarul retractabil, compatibilitate Bluetooth, sistem de retentie micrometric, Pinlock si Stop Wind. 

Casca Airoh Specktre Clever este disponibila cu trei optiuni de culoare: Anthracite Matt, Red Gloss si Yellow Matt.

 


Airoh Specktre este o casca flip-up dedicata celor care se deplaseaza pe doua roti prin oras sau in afara, un partener de incredere pentru naveta de zi cu zi sau pentru calatorii mai aventuroase.

Te-ar putea interesa si:

Distractie pe apa cu 2024 Sea-Doo Wake 170 si Sea-Doo Wake Pro 230

Lineup-ul de skijeturi Sea-Doo ofera doua optiuni performante pentru a practica diverse sporturi nautice, cum ar fi windsurfing, parasailing, wakeboarding, schi nautic, wakesurfing. Sea-Doo Wake 170 si Sea-Doo Wake Pro 230 sunt PWC-urile ideale pentr...

CITESTE MAI MULT