Casti

11 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 30%
AIROH ST.501 BLADE RED GLOSS

AIROH ST.501 BLADE RED GLOSS


1.260 RON

882 RON

In Stoc

Reducere 20%
AIROH AIROH ST. 501 DOCK YELLOW MATT

Castile moto sunt esentiale pentru protectia capului si a fetei riderului in timpul calatoriilor cu motocicleta. Ele sunt concepute pentru a oferi o combinatie optima intre siguranta, confort si functionalitate. Iata mai multe detalii despre cele trei tipuri principale de casti moto:

Casti Full-Face: Aceste casti acopera intreaga fata a riderului, oferind protectie maxima pentru cap si fata. Multe casti full-face sunt echipate cu multiple intrari si iesiri de aer pentru a mentine riderul racoros si confortabil in timpul calatoriilor lungi sau in conditii de caldura.

Casti Open-Face: Aceste casti ofera protectie pentru partea superioara a capului si pentru urechi, lasand fata descoperita. Castile open-face ofera o mai mare libertate de miscare si o senzatie mai deschisa in timpul pilotajului, ceea ce le face populare printre riderii care prefera senzatia de libertate.

Casti Off-Road: Aceste casti sunt concepute pentru a face fata conditiilor aspre ale off-road-ului, oferind o protectie excelenta impotriva impacturilor. Sunt echipate cu sisteme de ventilatie eficiente pentru a mentine riderul racoros si confortabil in timpul mersului. Castile off-road sunt proiectate pentru a se potrivi cu ochelari de protectie si pentru a oferi o vizibilitate maxima in timpul mersului pe teren accidentat.

Indiferent de tipul de casca pe care il alegi, asigura-te ca se potriveste corect si ca ofera o protectie adecvata pentru cap si fata. Nu uita ca, indiferent de nivelul de experienta, purtarea unei casti de protectie este absolut necesara pentru siguranta ta pe motocicleta. La ATVRom, echipa noastra de experti este disponibila sa te ajute sa gasesti echipamentele potrivite nevoilor tale. In plus, ai posibilitatea de plata cash sau cu cardul, dar si posibilitatea de achizitionare a unui echipament moto in rate. ATVRom este dealer autorizat in Romania pentru producatorii: CFMOTO, KTM, Husqvarna Motorcycles, GASGAS, HJC, Nolan, Airoh, Shift, Leatt, POD, 100%, Fox Racing, Gaerne, LS2 Helmets, Can-Am Bombardier si altii.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA