Review Can-Am Renegade X XC 650 T3B ABS 2018


Review Can-Am Renegade X XC 650 T3B ABS 2018
  31.01.2018

ATV-urile 4x4 capabile de cele mai bune performante sportive dispun de un excelent control al directiei si isi pastreaza agilitatea pe orice trasee. Un astfel de vehicul 4x4 offroad este si modelul Can-Am Renegade X xc 650 T3B ABS, un veritabil lider in gama sa daca luam in considerare puterea disponibila si caracteristicile avansate. In plus, semnatura de brand este sinonima cu calitatea de necontestat a produselor BRP lansate pe piata.

Modelele sportive Renegade fabricate de Can-Am care beneficiaza de tractiune integrala s-au facut remarcate in cadrul a numeroase competitii de profil si detin suprematia in sporturile de performanta, drept dovada multiplele premii obtinute.

Unul dintre principalele puncte forte ale familiei de ATV-uri Renegade consta in manevrabilitatea si controlul excelente, rezultand un comportament exemplar indiferent de tipul de teren abordat. Modelele Renegade satisfac cu brio cerintele cele mai exigente, reprezentand o imbinare ingenioasa a puterii spectaculoase livrate de motoarele Rotax si stilul caracterizat prin agresivitate.

ATV-ul Can-Am Renegade X xc 650 pastreaza configuratia specifica Xxc si este propulsat de motorul de ultima generatie Rotax 650. Riderii care opteaza pentru acest model vor dispune de sistem ABS si omologare T3, ca tractor.

Review Can-Am Renegade X XC 650 T3B ABS 2018 - can am

Acest ATV vine echipat conform configuratiei X xc de la Can-Am ce include dotari care sporesc performanta si caracterul sportiv al ATV-ului, acesta fiind propulsat de noul motor Rotax 650. Acest model dispune de omologare T3, ca tractor si sistem ABS.

Pachetul X xc cuprinde o serie de dotari superioare, care imbunatatesc raspunsul la comenzi si manevrabilitatea. Iata care sunt acestea: directie asistata electronic DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering), transmisie automata CVT cu frana de motor standard, diferential auto-blocabil Visco-Lok QE, injectie electronica EFI, transmisie selectabila 4WD/6WD, jante Beadlock din aliaj pe 12 inch cu inele de ranforsare, sasiu SST G2 cu Geometric Contact Control, scut protectie sasiu din aluminiu, aparatori maini, ghidon racing ergonomic cu aparatoare impotriva vantului, bord multi-functional cu afisaj digital, design special X-Package, noul motor Rotax 570, sistem anti-furt D.E.S.S., anvelope pe 25 inch ITP Holeshot ATR, bumper fata.

Cum se comporta Can-Am Renegade X XC 650 pe traseu?

Acest model detine toate trasaturile si particularitatile care il recomanda pentru plimbari de agrement offroad pe teren variabil, accidentat.  Un rol major il joaca motorizarea puternica si eficienta marca Rotax de 650cc 62cp, cu 2 cilindri in V, racire cu lichid.

Totodata, cadrul tip G2 cu Geometric Contact Control confera incredere in abordarea diverselor provocari ivite pe traseele neamenajate. Spre deosebire de modelele lansate in 2017, Renegade X XC 650 vine dotat cu sistem ABS.

In concluzie, acest model fiabil care se face remarcat cu succes nu doar prin suma de specificatii, cat si prin design-ul modern si o schema de culoare atractiva, poate fi privit drept alternativa cea mai buna pentru o iesire in offroad la final de saptamana alaturi de familie sau grupul de prieteni.

Alte specificatii:

Din punct de vedere mecanic, modelul ATV Can-Am Renegade X xc 650 este prevazut cu:

- suspensie fata bascula dubla tip A, cursa 229mm

- suspensie spate TTI independenta, cursa 236mm

- frane fata cu 2 discuri ventilate de 214 mm, ventilate, etriere cu 2 pistoane

- frane spate cu 1 disc de 214 mm, ventilat, etrier cu 2 pistoane

 Review Can-Am Renegade X XC 650 T3B ABS 2018 - can am

- afisaj multifunctional digital: vitezometru, turometru, indicatori trip, ore functionare, treapta viteza, nivel combustibil, indicator 4x4, ceas

- pregatit pentru cabestan

- capacitate rack spate: 16Kg

- capacitate de remorcare de 660Kg

- rezervor de 20.5L pentru autonomie optima

- priza tip bricheta in consola, conector standard 15-A pe spate

- bara de protectie pe fata

- aparatoare noroi

Particularitati T3B (modelul este inmatriculabil): dispozitiv remorcare, oglinzi, claxon, dop alimentare cu incuietoare.

 

Review Can-Am Renegade X XC 650 T3B ABS 2018 - atv

Tag-uri

can am, atv, can am renegade x xc 650,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate