ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Raliurile King of Britain 2018


Raliurile King of Britain 2018
  22.06.2018

Raliurile off road Ultra4 s-au bucurat de un succes enorm in editiile precedente, asa ca organizatorii se intorc anul acesta cu noi probe palpitante pentru entuziastii curselor cu camioane si SXS-uri.

Raliurile King of Britain sunt structurate ca o cursa de anduranta care se desfasoara pe parcursul a 11 ore, castigatoare fiind echipa care acopera cea mai mare distanta. Nu exista un numar prestabilit de tururi, astfel incat fiecare echipa trebuie sa se gandeasca bine la strategia pe care o va urma pentru a obtine rezultate! Care rideri vor fi cei mai puternici si cei mai rapizi? Sau cei mai consecventi? Dar cel mai important, cine va fi incoronat King Of Britain 2018?!

Raliul King Of Britain si restul evenimentelor King nu impun restrictii de viteza, ceea ce le permite concurentilor sa ruleze cu viteza dorita atat timp cat se simt in siguranta. Kirton este un traseu off road extraordinar, iar anul acesta cu ajutorul lui John si a echipei sale de la Centrul Kirton Off Road, organizatorii au pus bazele unei sectiuni pe teren stancos inspirata de simbolica etapa „Back Door” din cadrul King Of the Hammers!

King of Britain 2018 reprezinta urmatoarea oprire din Campionatul European Ultra4 si are loc intre 20 – 24 iunie. Actuala editie nu prevede curse de incalzire. Toti riderii inscrisi in competitie si toate clasele au parte de o cursa care va dura 11 ore.

Clasele UTV si Stock au rute ocolitoare, intrucat toate clasele concureaza in acelasi timp.

Ca intotdeauna, spectatorii sunt incurajati sa ia parte la eveniment in numar mare, avand la dispozitie numeroase facilitati pe parcursul celor doua zile de raliuri intense, pe o platforma fara egal in Marea Britanie.

Cei care se intreaba de ce raliurile de anul acesta nu au loc pe Walters Arena, trebuie sa stie ca in program a fost adaugat un nou raliu in Germania pentru luna octombrie, iar locatia Walters Arena nu este disponibila in perioadele selectate, dar organizatorii o au in vedere pentru anul urmator, continuand traditia raliurilor off road ULTRA4 Europe.

 

Tag-uri

off road, competitie, utv, king of britain, sxs,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate