BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

29.02.2024

BRP Inc. ofera cea mai completa gama de snowmobile de top pe toate segmentele, introducand lineup-urile Ski-Doo si Lynx pentru sezonul 2025. Fie ca este vorba despre capacitati si incredere pe traseu, prin zapada inalta, fie despre plimbari sau ambele, au fost create o serie de imbunatatiri menite sa creasca performanta in cele mai dificile conditii. De la distractie alaturi de familie, pana la explorare pe timp de iarna si la riding hard core pentru entuziastii sportului, exista un model de snowmobil potrivit pentru fiecare. Anul acesta, BRP mai adauga si doua noi modele de snowmobile electrice, disponibile pentru utilizatorii comerciali (centre de ski si statiuni de agrement). Noile modele sunt concepute pentru a furniza mai multa tractiune si flotabilitate pe zapada afanata. 

 


Ski-Doo adauga o noua suspensie


Pentru 2025, Ski-Doo introduce suspensia fata RAS RX pentru majoritatea modelelor MXZ si pentru un model Backcountry, asigurand capacitate de absorbtie a impactului de top si stabilitate sporita, alaturi de viraje mai previzibile. Editiile Spring primesc, de asemenea, skiuri Pilot RX noi. Versiunea trail a lui Rotax 850 E-TEC Turbo R cu primul sistem de injectie pe apa va fi disponibila pe segmentul Backcountry crossover, alaturi de o optiune de ski mai lat care acum livreaza mai multa stabilitate pe traseele pline de zapada. 


Ski-Doo redefineste lineup-ul de snowmobile pentru zapada adanca. Cele trei modele de top de snowmobile BRP Ski-Doo - Summit X, Summit X cu pachet Expert si Freeride -, se specializeaza pentru a intruni cerintele riderilor privind stilul de pilotare. Summit X continua sa furnizeze o plimbare lina cu agilitate maxima si beneficiaza de componente usoare, in timp ce X cu pachet Expert adauga la nivel de suspensii amortizoarele fata KYB Pro pentru cei care vor sa atace terenuri foarte tehnice. Freeride exceleaza la capitolul control la viteze mari si in conditii dure. 

Snowmobilele mid-size Summit Neo adauga putere pentru a se descurca cu succes la altitudini inalte si in conditii de zapada adanca. 


„Lineup-ul Ski-Doo ofera cate ceva pentru orice pasionat de aventura pe timp de iarna. Riderii hard-core vor aprecia noua suspensie fata RAS RX, fanii crossover au mai multe optiuni pentru a gasi plimbarea ideala, iar cei care prefera sa piloteze prin zapada adanca beneficiaza de upgrade-uri la snowmobilele dedicate, chiar si pentru modelele de capacitate mica”, declara Jérémi Doyon-Roch, Director, Global Brand Strategy, Ski-Doo, Lynx & Sea-Doo. 

„Performanta si toate acele caracteristici sunt grozave, dar riderii sunt avantajati si de fiabilitatea, durabilitatea si usurinta utilizarii pentru care Ski-Doo a devenit faimos, ceea ce arata cat de bine intelege echipa noastra nevoile utilizatorilor si cat de mult doreste sa imbunatateasca experienta de riding pe zapada.”


Lineup-ul 2025 include modelele de snowmobile pentru copii MXZ 120 si 200, alaturi de modelele MXZ si Summit Neo. 


Snowmobilele SKI-DOO și LYNX 2025 aduc imbunatatiri semnificative pentru a creste performanta si distractia in orice conditii de zapada.

Te-ar putea interesa si:

KTM anunta deschiderea inscrierilor pentru Seriile e-Motocross Juniori 2024

Cu suport complet din partea KTM, Seriile e-Motocross Juniori revin pentru sezonul 2024 si, de ieri, inregistrarile s-au deschis oficial pentru tinerii care concureaza cu modelul KTM SX-E 5 pentru a-si asigura unul din cele 40 de locuri la linia de s...

Citeste mai mult