ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Uno III ar putea aparea in 2012


Uno III ar putea aparea in 2012
  11.01.2011

Uno III. Acesta este ultimul concept prezentat de BPG Motors. La inceput a fost un simplu proiect de scoala de care Benjamin Gulak a fost foarte mandru, iar dupa patru ani a devenit ceva de senzatie in lumea intreaga. Initial proiectul era ca un monociclu si care putea fi pastrat in pozitie verticala, in stare de echilibru in orice conditii. De asemenea, vehiculul putea fi manevrat cu usurinta si in spatii mai restranse.

In urma cu patru ani, Benjamin Gulak a facut o calatorie de afaceri in China si a ramas impresionat de poluarea din Shanghai, Hong Kong si a realizat ca mai multe motociclete si scutere cu motoare 2T trebuie musai inlocuite cu vehicule electrice. A inceput sa lucreze la acest proiect pe care l-a numit Uno. Cativa ani mai tarziu, acesta s-a transformat in Uno II, datorita atasarii unei a doua roti, care l-a transformat intr-o adevarata motocicleta. Deoarece inca existau unele dificultati de manevrare, vehiculul nu a fost considerat inca sigur pentru a putea iesi pe strada. Dn acest motiv Gulak a dat viata celui de-al treilea proiect, Uno III. De aceasta data, asa cum sugereaza si acronimul, versiunea III este dotata cu o a treia roata care permite rularea vehiculului ca si cum ar fi o motocicleta clasica.

Este destul de suplu si usor incat sa incapa intr-un lift si indeajuns de stabil pentru a putea rula pe orice strada din jungla urbana. Uno este acum prevazut cu trei roti. In modulul Uno, vehiculul se comporta ca un monociclu ce se balanseaza pe o pereche de roti aliniate paralel, in spate, in timp ce la viteze mari, o a treia roata transforma bestia intr-o adevarata motocicleta de strada. Motocicleta se poate deplasa cu o viteza maxima de 35 km/h si are o autonomie de 30 km.

Potrivit BPG Motors, acest concept ar putea fi comercializat in primele luni ale lui 2012.

Tag-uri

motociclete, scutere,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate