ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

2022 Polaris Scrambler 850 - principale caracteristici


2022 Polaris Scrambler 850 - principale caracteristici
  01.02.2022

Modelul 2022 Polaris Scrambler 850 se caracterizeaza prin performanta dovedita in cursele sportive si detine un motor ProStar, EFI care poate dezvolta pana la 78 cai putere.

Acest ATV Polaris este conceput pentru pilotii care prefera un stil de riding agresiv si se distinge prin schema de culoare vibranta pe oranj (Orange Burst). Vehiculul are o latime de 48.6 inch si o garda la sol de 11.5 inch. Pachetul include o sa sport sculptata pentru a reduce oboseala, scraite pentru picioare mai late, rack-uri fata si spate cu capacitate totala de 34 kg, suspensie independenta pe spate IRS tunata sport si anvelope CST cu profil agresiv de 26 inch, plus jante otel 14".

Confort si performanta. Din prima zi, Scrambler a definit categoria de ATV-uri sport si a continuat sa impinga limitele la extrem. Manevrabilitatea fara compromisuri se datoreaza unui design care imbunatateste mobilitatea pilotului, controlul si confortul la pilotare. 

Polaris Scrambler 850 ofera tractiune de top in industrie. Modelul de fata vine echipat cu un ghidon inspirat de lumea curselor pentru a furniza control sporit. Featurile premium va permit sa cuceriti orice teren, chiar si portiunile foarte stancoase si abrupte. ATV-ul este compatibil cu diverse solutii de personalizare pentru functionalitate crescuta atunci cand aveti nevoie de mai mult spatiu pentru depozitarea de unelte sau alte bunuri. 

Dotarea standard include un accesoriu practic, de nelipsit in viitoarele dumneavoastra aventuri pe drumuri off road, sub forma troliului Polaris HD de capacitate 1587 kg, care se conecteaza direct la sistemul electric al vehiculului intr-un proces de instalare extrem de rapid. Sigiliul care protejeaza impotriva elementelor de pe traseu este o garantie ca va puteti plimba sau intreprinde sarcini de munca in medii solicitante stiind ca acest troliu va functiona ori de cate ori veti avea nevoie. 

Gama de ATV-uri Polaris Scrambler este disponibila si pe ATVRom Piatra-Neamt

Tag-uri

atv polaris, polaris scrambler 850, atv, polaris, 4x4, off road,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate